Κόντρα στην Παρτιζάν για το όνειρο των ομίλων η ΑΕΚ-Δύο ερωτηματικά για εντεκάδα

Με στόχο την πρόκριση, κατεβαίνει στο γήπεδο, για τον αγώνα απέναντι στην Παρτιζάν, στο Βελιγράδη, η ΑΕΚ, η οποία θέλει να διαφυλάξει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα με σκορ 2-1.

Οι κιτρινοπράσινοι, γνωρίζουν ότι ο αγώνας κρύβει αρκετές δυσκολίες, αφού η έδρα των Σέρβων είναι ιδιαίτερα καυτή, ωστόσο, πιστεύουν στην πρόκριση και θέλουν να ελπίζουν ότι θα την πετύχουν, παίρνοντας έστω την ισοπαλία.

Δυστυχώς για τον Χοσέ Λουίς Όλτρα, υπάρχουν σημαντικές απουσίες, όμως ο Ισπανός προπονητής πιστεύει σε όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και ελπίζει ότι εκείνοι που θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες, θα παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι.

Εκτός αποστολής για την ομάδα της Λάρνακας έμειναν οι παροπλισμένοι Άνχελ Γκαρσία και Κύπρος Χριστοφόρου, με τον Όλτρα να προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο τον Νικόλα Εγγλέζου.

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα βρεθούν μερικές δεκάδες ΑΕΚτζήδες, που ταξίδεψαν με την ομάδα στο Βελιγράδι, ενώ δεν αποκλείεται να φθάσουν κι άλλοι εντός της ημέρας, ώστε να σπρώξουν τους Λαρνακείς στην πρόκριση.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα παίξει με την SC Dnipro-1, από την Ουκρανία, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με τον εκτός έδρας αγώνα να διεξάγεται στην Σλοβακία.

Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, για τον αγώνα με την Παρτιζάν, αφού εκτός από την αναγκαστική αλλαγή του Άνχελ Γκαρθία, όλοι οι υπόλοιποι είναι πιθανό να αρχίσουν βασικοί.

Ο Πίριτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Ροσάλες θα είναι δεξιά και στο κέντρο άμυνας θα βρεθούν οι Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς. Αριστερά θα παίξει ο Εγγλέζου, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Σανχούρχο, Λέδες και Φαράζ. Στην επίθεση, δεδομένη είναι η θέση του Τρισκόφσκι, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γκιούρκσο, Ολατούντζι, Άλτμαν και Μπρούνο Γκάμα.

Στο απευκταίο σενάριο, που η ομάδα της Λάρνακας αποκλειστεί, τότε θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Λέφσκι Σόφιας-Χάμρουν Σπάρτανς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου