Έσκασε το διαζύγιο με Τσόρνιγκερ-Το ευχαριστώ του Απόλλωνα στον Γερμανό

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ επισημοποίησε ο Απόλλωνας, με τον Γερμανό προπονητή να αποχωρεί μετά από μια επιτυχημένη πορεία στους γαλάζιους της Λεμεσού, όπου κατέκτησαν μαζί το πρωτάθλημα. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Απόλλωνας αναφέρει ότι «ανακοινώνεται τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κ. Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και τους βοηθούς του κ. Άνταμ Αδάμος και Γιούρεκ Ρόχρμπεργκ».

Σημειώνει πως «ο Γερμανός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τον Μάιο του 2021 και την καθοδήγησε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας απολογισμό σε 39 αγώνες, 19 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και εννέα ήττες».

Καταλήγοντας, τονίζει πως «ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και τους στενούς συνεργάτες του για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο όνομα για διαδοχή του Γερμανού, με τον επικρατέστερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας να είναι ο Νταβίντ Καταλά, που πέρυσι ήταν στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του