Τι θα ζητήσει ο Σωφρόνης από τους παίκτες του-Πήρε πληροφορίες από Πιέρο

Τη συνέντευξη Τύπου του για τον αγώνα απέναντι στην Κιζιλζάρ, έδωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος αναφέρθηκε στον αντίπαλο, τι θα ζητήσεις από τους παίκτες του, αλλά και τις πληροφορίες που έμαθε για την αντίπαλο από τον Πιέρο Σωτηρίου.

Στο αρχικό του σχόλιο, ανέφερε πως «ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση. Οι ποδοσφαιριστές είναι 100% έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Ήρθαμε για να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία».

Ερωτηθείς για το αν θέλει τη νίκη ή απλά την πρόκριση, τόνισε πως «στόχος μας πάντα είναι η νίκη. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Σε ότι αφορά στον αντίπαλο, είπε πως «τον έχουμε μελετήσει. Δεν ξέρουμε αν θα μας πρεσάρει ψηλά ή θα περιμένει. Είμαστε έτοιμοι και για τα δύο πλάνα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα σημείωσε ότι «όλοι όσοι ήρθαν είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι», ενώ ως προς το τι θα ζητήσει από τους παίκτες του, διαμήνυσε ότι «στο πρώτο παιχνίδι προσπάθησαν αρκετά. Είχε πολύ καλή απόδοση ο τερματοφύλακας τους. Αυτό που έχει σημασία είναι όσες ευκαιρίες έχουμε, να τις εκμεταλλευτούμε».

Εξάλλου, κλήθηκε να τοποθετηθεί εάν μίλησε με τον Πιέρο Σωτηρίου, που είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, για να μάθει τον αντίπαλο. Ο κ. Αυγουστή ανέφερε ότι «έχουμε αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες για τον αντίπαλο. Όπως ο αντίπαλος ξέρει για εμάς, έτσι κι εμείς ξέρουμε για τον αντίπαλο».

Τέλος, εάν είναι έτοιμοι για ένα σενάριο πέναλτι ή παράτασης εξήγησε ότι «όλα είναι στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ