Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για το Super Cup ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα

Η Αστυνομία καλεί μέσω ανακοίνωσης της, όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Παρασκευή 12.08.2022 και ώρα 20:30, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το SUPER CUP 2022, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς το άθλημα και την ίδια του την ομάδα.

Στους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθούν η Δυτική και η Νότια Κερκίδα και στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραχωρηθούν η Ανατολική και η Βόρεια Κερκίδα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:00.

Ανακοινώνεται ότι:

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ:

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα εισιτήρια έχουν διατεθεί σε προπώληση και θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία οι οπαδοί κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να ακολουθήσουν το εξής δρομολόγιο:

Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα έρχονται από τη Λεμεσό να ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:

Φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να προχωρήσουν ευθεία προς Λάρνακα βγαίνοντας από την 3η έξοδο και έπειτα φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο CINEPLEX να στρίψουν αριστερά από την 1η έξοδο και να προχωρήσουν ευθεία προς τον κυκλικό κόμβο του Νοσοκομείου.

Έπειτα να βγουν από την 2η έξοδο του κυκλικού κόμβου πίσω από το ΚΙΤΙΟΝ και ακολούθως, πριν το βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ, να στρίψουν αριστερά και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης, πίσω από την Δυτική και Νότια κερκίδα του σταδίου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα. Παρακαλούνται όπως μην σταθμεύσουν μεταξύ του Κυκλικού Κόμβου ΚΙΤΙΟΝ και βοηθητικού γηπέδου ΑΕΚ και ο χώρος να μείνει καθαρός για την ομαλή και γρήγορη διέλευση των ασθενοφόρων και Πυροσβεστικής.

ΟΜΟΝΟΙΑ:

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα έρχονται από Λευκωσία να ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς να προχωρήσουν ευθεία προς Λάρνακα και να φθάσουν στον κυκλικό κόμβο του ΚΛΕΙΜΑ. Ακολούθως να βγουν από την 3η έξοδο και φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο του Metropolis Mall να στρίψουν δεξιά και πάλι από την 3η έξοδο και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης βορειοανατολικά των σταδίων ΓΣΖ και ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να στρίψουν αριστερά από την 2η έξοδο και να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς. Στην συνέχεια να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή με τους οπαδούς που έρχονται από Λευκωσία.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα Νότια ταμεία του Σταδίου ΓΣΖ.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας, σημειώνεται ότι μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24804040.

Επισημαίνεται ότι «η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του». 

 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου