Τα θετικά που κρατά ο ΑΠΟΕΛ από την εμφάνιση στο Καζακστάν

Αγχώθηκε αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ, κόντρα στη Κιζιλζάρ,  με ασπίδα το 1-0 του πρώτου αγώνα.  

Οι γαλαζοκίτρινοι πλέον, είναι στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και απέχουν δύο παιχνίδια πριν από την είσοδο τους σε ευρωπαϊκό όμιλο για ένατη φορά στην ιστορία τους. 

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή, ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και εκτός από ένα δοκάρι της Κιζιλζάρ, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός, πως σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρώπη, κόντρα σε Μπότεφ και Κιζιλζάρ, αντίστοιχα, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Επιπλέον, και στους τέσσερις αγώνες, η αμυντική του λειτουργεία ήταν αρκετά καλή. Κρέσπο και Καρώ, συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο που φαίνεται πως στο προσεχές μέλλον δύσκολα θα αλλάξει. 

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Τσεπάκ είχε μια καλή παρουσία, ενώ συνεργάστηκε αρκετά καλά με τον Εντονγκαλά, που ήταν στο δεξί φτερό της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Φεράρι σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και συνολικά στις τρεις του εμφανίσεις δείχνει πως είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο. 

Παράλληλα, ο Κοσταντίνοφ στην πρώτη του εμφάνιση με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα έκανε πολύ καλό παιχνίδι, καθώς μαζί με τον Σαρφό ήταν οι δύο παίκτες που κράτησαν μπάλα και μοίρασαν παιχνίδι. 

Όσον αφορά τον Εντονγκαλά, στο πρώτο μέρος κλήθηκε να δώσει βοήθειες προς τα πίσω και τα πήγε περίφημα.

Χωρίς αμφιβολία, μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην είχε και την καλύτερη απόδοση στο Καζακστάν, ωστόσο κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση. 

Πλέον, κρατά το μηδέν στην άμυνα και τις καλές παρουσίες από κάποιους ποδοσφαιριστές, κυρίως μάλιστα από νέα αποκτήματα.

Ας μη ξεχνάμε κιόλας, ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας ξεπέρασε τις 15 μεταγραφές και πως στο αρχικό του σχήμα άρχισαν να καθιερώνονται κάποιοι εξ αυτών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα