Φωνάζει για βελτίωση και ενίσχυση η Ομόνοια

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ομόνοιας, για τη φετινή σεζόν, με αντίπαλο τον Απόλλωνα φανέρωσε πως η ομάδα της Λευκωσίας χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. 

Αναμφίβολα, η ομάδα της Λεμεσού έχει και δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, σε αντίθεση με το τριφύλλι που έδωσε το πρώτο.

Ο καλύτερος παίκτης για την Ομόνοια στο γήπεδο ήταν ο Μπρούνο Φελίπε. Ήταν αρκετά δραστήριος και όποτε κρατούσε μπάλα ήταν απειλή για την άμυνα του Απόλλωνα.

Παράλληλα, οι γαλάζιοι της Λεμεσού, κατάφεραν να κερδίσουν μπάλες, να βρουν χώρους και σε σχέση με την Ομόνοια, αν είναι πιο επικίνδυνοι. 

Σίγουρα, οι πράσινοι θα μπορούσαν να βρουν το γκολ αφού σε δύο περιπτώσεις, στο 64' ο Μπεζούς έκανε το ανάποδο και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 79' η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι, μετά από κεφαλιά του Γιούστε.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες, θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Γάνδη.

Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο, και φάνηκε χθες στο επίσημο παιχνίδι της Ομόνοια, πως χρειάζεται τουλάχιστον δύο με τρεις προσθήκες.

Θα πρέπει, σίγουρα, να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστή στην επίθεση, αλλά και ένας πλάγιος επιθετικός, εκεί όπου η Ομόνοια χθες φανέρωσε αρκετές αδυναμίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών