Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Φωνάζει για βελτίωση και ενίσχυση η Ομόνοια

  13/08/2022 07:56
Φωνάζει για βελτίωση και ενίσχυση η Ομόνοια

Φωνάζει για βελτίωση και ενίσχυση η Ομόνοια

  13/08/2022 07:56

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ομόνοιας, για τη φετινή σεζόν, με αντίπαλο τον Απόλλωνα φανέρωσε πως η ομάδα της Λευκωσίας χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. 

Αναμφίβολα, η ομάδα της Λεμεσού έχει και δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, σε αντίθεση με το τριφύλλι που έδωσε το πρώτο.

Ο καλύτερος παίκτης για την Ομόνοια στο γήπεδο ήταν ο Μπρούνο Φελίπε. Ήταν αρκετά δραστήριος και όποτε κρατούσε μπάλα ήταν απειλή για την άμυνα του Απόλλωνα.

Παράλληλα, οι γαλάζιοι της Λεμεσού, κατάφεραν να κερδίσουν μπάλες, να βρουν χώρους και σε σχέση με την Ομόνοια, αν είναι πιο επικίνδυνοι. 

Σίγουρα, οι πράσινοι θα μπορούσαν να βρουν το γκολ αφού σε δύο περιπτώσεις, στο 64' ο Μπεζούς έκανε το ανάποδο και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 79' η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι, μετά από κεφαλιά του Γιούστε.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες, θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Γάνδη.

Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο, και φάνηκε χθες στο επίσημο παιχνίδι της Ομόνοια, πως χρειάζεται τουλάχιστον δύο με τρεις προσθήκες.

Θα πρέπει, σίγουρα, να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστή στην επίθεση, αλλά και ένας πλάγιος επιθετικός, εκεί όπου η Ομόνοια χθες φανέρωσε αρκετές αδυναμίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας