Έγιναν νέες επαφές με Λοΐζου-Η επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας

Νέα επίσημη τοποθέτηση, έκανε η επίσημη Ομόνοια, για το θέμα που προέκυψε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων, αφού επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό. 

Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας, ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, αναφερόμενος στο θέμα, είπε πως «είχαμε συζητήσεις και επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ψες και σήμερα. Στόχος μας είναι να χειριστούμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σημείωσε εξάλλου ότι «ο Λοΐζος είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες, το οποίο η Ομόνοια θέλει να βοηθήσει για να κάνει μια καριέρα όπως την ονειρεύεται και ασφαλώς να βοηθηθεί και η Ομόνοια μέσα από την παρουσία του Λοΐζου. Κάναμε μια τοποθέτηση, μέσα από τις επαφές που είχαμε. Γνωρίζει ο ίδιος και η πλευρά του τη θέση της Ομόνοιας ποια είναι».

Εμείς, σημείωσε ο Ανδρέας Δημητρίου, «θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαναλαμβάνω πως η Ομόνοια νοιάζεται και θέλει να βοηθήσει το Λοΐζο να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να κάνει την καριέρα που θέλει. Η Ομόνοια θέλει να βλέπει τα δικά της παιδιά να προχωρούν, όπως τον Λοΐζο, όπως τον Μαρίνο και να κάνουν το μεγάλο βήμα. Και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε.

Τόνισε εξάλλου πως «είναι ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό. Εγώ προσωπικά θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά σωστά. Υπάρχει ωραίος τρόπος να εκφράσει την γνώμη σου. Όλοι θέλουμε το καλό της Ομόνοιας, λάθη όλοι μπορεί να κάνουν, δεν υπάρχει κανείς αλάνθαστος σε όλο τον κόσμο και είναι καλό να πιστωθεί το όλο περιβάλλον της Ομόνοιας με καλή θέληση. Να θυμόμαστε ότι είναι καλό όλοι μας να τιμούμε αυτή την ομάδα η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου