Έγιναν νέες επαφές με Λοΐζου-Η επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας

Νέα επίσημη τοποθέτηση, έκανε η επίσημη Ομόνοια, για το θέμα που προέκυψε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας, Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων, αφού επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό. 

Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας, ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, αναφερόμενος στο θέμα, είπε πως «είχαμε συζητήσεις και επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ψες και σήμερα. Στόχος μας είναι να χειριστούμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σημείωσε εξάλλου ότι «ο Λοΐζος είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες, το οποίο η Ομόνοια θέλει να βοηθήσει για να κάνει μια καριέρα όπως την ονειρεύεται και ασφαλώς να βοηθηθεί και η Ομόνοια μέσα από την παρουσία του Λοΐζου. Κάναμε μια τοποθέτηση, μέσα από τις επαφές που είχαμε. Γνωρίζει ο ίδιος και η πλευρά του τη θέση της Ομόνοιας ποια είναι».

Εμείς, σημείωσε ο Ανδρέας Δημητρίου, «θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επαναλαμβάνω πως η Ομόνοια νοιάζεται και θέλει να βοηθήσει το Λοΐζο να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να κάνει την καριέρα που θέλει. Η Ομόνοια θέλει να βλέπει τα δικά της παιδιά να προχωρούν, όπως τον Λοΐζο, όπως τον Μαρίνο και να κάνουν το μεγάλο βήμα. Και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε.

Τόνισε εξάλλου πως «είναι ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό. Εγώ προσωπικά θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά σωστά. Υπάρχει ωραίος τρόπος να εκφράσει την γνώμη σου. Όλοι θέλουμε το καλό της Ομόνοιας, λάθη όλοι μπορεί να κάνουν, δεν υπάρχει κανείς αλάνθαστος σε όλο τον κόσμο και είναι καλό να πιστωθεί το όλο περιβάλλον της Ομόνοιας με καλή θέληση. Να θυμόμαστε ότι είναι καλό όλοι μας να τιμούμε αυτή την ομάδα η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή