«Δεν το βλέπω σαν χαστούκι, αλλά ένα αποτέλεσμα πολύ βαρύ για την ομάδα μας»

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ,  απέναντι στην Τζουγκάρντεν και τη βαριά ήττα με 3-0, μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Τάκης Αντωνίου.

Σε δηλώσεις του στον Supersport Fm, ανέφρε αρχικά ότι «δεν το βλέπω σαν χαστούκι, αλλά ένα αποτέλεσμα πολύ βαρύ για την ομάδα μας που καθιστά το έργο της πολύ δύσκολο για είσοδο στους ομίλους. Το 0-3 δύσκολα ανατρέπεται, αλλά από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ οφείλει απέναντι στην ιστορία του και την εικόνα του στους ευρωπαϊκούς αγώνες, να το παλέψει και να προσπαθήσει να αποκλείσει τους Σουηδούς που έδειξαν ότι διαθέτουν πιο έτοιμη ομάδα από τη δική μας».

Σημείωσε επίσης ότι «δικαίως κέρδισαν, όμως το σκορ είναι πιο βαρύ από ότι ανέμενε κανείς και από την εικόνα που έβγαλαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Χάλασαν όλα όμως με το γκολ που μπήκε πολύ γρήγορα».

Για το τι έφταιξε, είπε πως, «δεν βγήκαν κάποιες αδυναμίες, αλλά επιβεβαιώθηκαν κάποιες αδυναμίες στο δημιουργικό μέρος. Οι Σουηδοί παρουσιάστηκαν όπως τους περίμενα. Όχι με μεγάλη ποιότητα, αλλά μια πιο έτοιμη ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της. Δεν είδα μια ποιότητα τέτοια που να οδηγήσει σε μια τόσο μεγάλη ήττα, απλά οι δικές μας αδυναμίες σε συνδυασμό με τις συγκυρίες που ήταν όλες εναντίον μας, οδήγησαν στην ήττα. Και ήταν και το σοβαρό διαιτητικό λάθος στο δεύτερο γκολ που αν δεν μετρούσε όπως έπρεπε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν θέλουν να θεωρούν μια σοβαρή διοργάνωση, θα πρέπει να την προστατεύσουν και να εντάξουν σε αυτήν το VAR».

Για τον επαναληπτικό, τόνισε πως «οφείλει η ομάδα να αλλάξει τη φιλοσοφία της σε ότι αφορά το επιθετικό μέρος του παιχνιδιού, έστω κι αν θα υπάρχει ρίσκο γιατί αισθανόμασταν όλοι και πριν τον αγώνα ότι είναι δύσκολο να απειλήσουμε. Ο Ντάλσιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον επιθετικό ρόλο και είναι ένας σοβαρός λόγος που αδυνατεί να δημιουργήσει επιθετικά η ομάδα. Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο που θα παίξει η ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία