Οι εξελίξεις με Λοΐζου ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό-Δίκτυα για απόκτησή του

Οι εξελίξεις με τον Λοΐζο Λοΐζου στην Ομόνοια, ο οποίος φέρεται να μην θέλει να συνεχίσει στο τριφύλλι, αλλά να παίξει στο εξωτερικό, αγγίζουν κι άλλες ομάδες. 

Ρεπορτάζ στην Ελλάδα θέλει τον Ολυμπιακό Πειραιώς να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, ώστε να ενισχύσει τα άκρα της επιθετικής του γραμμής. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Livesport:

«Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό, έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Προτεραιότητά του είναι προφανώς η πρόκριση στους ομίλους του Europa League αλλά και να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (21/8) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Με τα τόσα επίσημα παιχνίδια, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει τον χρόνο να δει το υλικό που διαθέτει με υπομονή, πράγμα που τον αναγκάζει να πάρει γρήγορες αποφάσεις όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ. Τις λίγες εβδομάδες που βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός στον πάγκο των Ερυθρόλευκων, έχει σίγουρα εντοπίσει τις τρανταχτές αδυναμίες της ομάδας. Μια από αυτές είναι η έλλειψη ενός καλού εξτρέμ.

Η προσθήκη του Αμερικανού Ντε Λα Φουέντε βοήθησε λίγο την κατάσταση αλλά δεν αρκεί. Ο Ζινκερνάγκελ είναι πιο πολύ 10άρι, ο Μασούρας προσφέρει περισσότερα ως δεύτερος επιθετικός, ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι μονίμως στα «πιτς» και ο Ραντζέλοβιτς μέχρι στιγμής είναι κατώτερος των περιστάσεων. Οπότε η ανάγκη για απόκτηση ενός καλού ακραίου επιθετικού θεωρείται επιτακτική.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν απλώσει τα δίχτυα τους παντού, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή περίπτωση. Ένας παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, είναι ο Κύπριος διεθνής Λοϊζος Λοϊζου. Ο 19χρονος εξτρέμ έχει πολύ καλό όνομα στην αγορά καθώς πολλοί ατζέντηδες στάζουν μέλι για αυτόν. Δεν είναι λίγες οι ομάδες από την Ευρώπη που έχουν ενδιαφερθεί για το πρόσωπό του.

Η Ομόνοια, στην οποία και ανήκει, του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, την οποία αρνήθηκε. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν επαφή με την Ομόνοια για την απόκτηση του παίκτη, μιας και πέρσι στον δανεισμό του Λοβέρα, ρώτησαν για αυτόν. Μένει να δούμε αν τελικά επιτευχθεί συμφωνία και άλλος ένας Κύπριος φορέσει τα ερυθρόλευκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)