«Ποιος δεν είναι ενοχλημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

Δεν πτοούνται από την βαριά ήττα από την Τζουγκάρντεν στον ΑΠΟΕΛ και πιστεύουν σε ανατροπή του 3-0, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να μεταβεί στο ΓΣΠ για το παιχνίδι. 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε ότι «έχουμε πίστη στην ομάδα μας, και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, να ξέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει ως το τελευταίο λεπτό της δεύτερης αναμέτρησης. Αν εκτιμήσουμε σωστά τον αντίπαλο, θα τα καταφέρουμε. Εμείς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα στην έδρα μας. Δεν θα τα παρατήσουμε σε καμία περίπτωση. Μέσα στο ΓΣΠ θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η ιστορία μας είναι σπουδαία, μέσα σε αυτή υπάρχουν μεγάλες ανατροπές, σε περιόδους που κανείς δεν μας πίστευε καθόλου. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε άλλη μία φορά, ας έχουμε πίστη στους παίκτες. Να στείλω μήνυμα στον κόσμο, ότι θα παλέψουμε ως το φινάλε της μάχης».

Έστειλε παράλληλα μήνυμα προς τον κόσμο, ότι τον περιμένουν ένα καυτό ΓΣΠ. «Ο κόσμος θα παίξει το ρόλο του απέναντι στη Τζουργκάρντεν. Όλες οι ανατροπές έγιναν με κατάμεστο γήπεδο. Καλώ τους πάντες να μη κάτσουν στον καναπέ τους και να βοηθήσουν από κοντά την ομάδα μας. Οι Σουηδοί είδαμε ότι διαθέτουν μία έδρα εκπληκτική. Αν είχαμε τους δικούς μας οπαδούς σε ένα τέτοιο γήπεδο, η πίεση θα ήταν διπλάσια στα αυτιά τους. Το λέω για να καταλάβει ο κόσμος μας τη σημαντικότητα της παρουσίας του. Θα ζήσουν οι αντίπαλοι μία διαφορετική διαδικασία, με φυσικό γρασίδι, πίστη και τρελαμένους οπαδούς για το καλό του ΑΠΟΕΛ».

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές, σημείωσε ότι «οι παίκτες γνωρίζουν τη δυναμική του αντιπάλου, ανυπομονούν για τη δοκιμασία αυτή. Παλιότερα δεν ήταν όλα τέλεια από την αρχή. Να θυμίσουμε ότι την περίοδο 2016-17 είχαμε περάσει τη Ρόζενμποργκ στις καθυστερήσεις ενώ μας είχαν αποκλεισμένους. Μείναμε εκτός του Champions League από την Κοπεγχάγη και εν συνεχεία κάναμε μοναδική πορεία στο Europa League. Το κίνητρο είναι ισχυρό για όλους, καθώς θέλουν να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο στην ιστορία της ομάδας».

Για το πώς θα γίνει η ανατροπή ενός τέτοιου σκορ όταν μία ομάδα παρουσιάζει επιθετικό πρόβλημα, υπέδειξε ότι «αυτό είναι θέμα του τεχνικού επιτελείου να βρει τις λύσεις. Ξέρουμε ακριβώς όσα πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο, δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι δύσκολο το εγχείρημα μας, όπως θα παλέψουμε για την ανατροπή».

Για τους Μάγκλιτσα και Σαρφό, ανέφερε ότι «για τον Μάγκλιτσα δεν μπορώ να απαντήσω, είναι θέμα του επιτελείου οι επιλογές της ενδεκάδας. Ο Σαρφό είναι παίκτης βαρόμετρο, και επηρεαστήκαμε από την απουσία του, όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά στο σύνολο. Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι αυτή την περίοδο και είναι ορατό. Όσον αφορά τα προβλήματα μας, ο Κίνγκσλεϊ επιστρέφει και τον υπολογίζουμε στην προετοιμασία για τον αγώνα».

Κληθείς να τοποθετηθεί στην ενόχληση του κόσμου από την ήττα, διερωτήθηκε «ποιος δεν είναι ενοχλημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα; Χρειάζεται υπομονή και χρόνο. Την Τρίτη θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, και η ομάδα θα δώσει τα πάντα έτσι ώστε να φανεί αντάξια της ιστορίας της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παίζει τα ρέστα του στη ρεβάνς με Σαρφό και Σωφρόνη ο ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17