Με το δεξί στη μάχη ο Απόλλωνας, αλλά φάνηκε ότι έχει μεγάλο δρόμο ακόμη...

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο οποίος επικράτησε με το γκολ του Χέντι της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Λεμεσού. 

Αν και δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι για τους γαλάζιους, αφού δέχθηκαν και γκολ του Ρουσιά το οποίο τελικά ακυρώθηκε στη συνέχεια ως χέρι, εντούτοις κτύπησαν στην άμεσα στην αντεπίθεση και στο 24' κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Χέντι. 

Η συνέχεια της αναμέτρησης, δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς ο Απόλλωνας αν και είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας με το μέρος του, εντούτοις, δεν δημιούργησε κάτι το αξιόλογο, ώστε να απειλήσει και ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, αφού ήταν οφθαλμοφανής η κούραση των ποδοσφαιριστών του Καταλά,  ο οποίος προχώρησε σε ροτέισον, σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. 

Εξάλλου, και τα στατιστικά του αγώνα φανερώνουν και την αδυναμία του Απόλλωνα στο παιχνίδι για τη δημιουργία ευκαιριών, καθώς σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο, έχοντας την κατοχή με το μέρος του 69% έναντι 31%, έφτιαξε έξι τελικές προσπάθειες με τις τρεις στον στόχο, ενώ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τρεις τελικές με τη μια μονάχα στον στόχο. 

Πλέον, επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Λεμεσού είναι η Δόξα, την οποία και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης», για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο