Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ για τα καρφιά Σπιλέφκσι με το τέλος του αγώνα

Ιδιαίτερα έντονος ήταν με το τέλος της αναμέτρησης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος απάντησε στα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

«Αγωνιστικά δεν μπορεί κάποιος να παρεκκλίνει από το τι είπε ο προπονητής μας. Γνωρίζαμε ότι στο τρανζίσιον ήταν επικίνδυνος ο Άρης. Για το δεύτερο μέρος δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Αυτό που είδαμε δεν ήταν ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι τελείωσε με 30 φάουλ κερδισμένα για το ΑΠΟΕΛ και 9 για τον Άρη. Όταν ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι δεν μπορείς να πιάσεις τον αντίπαλο στο τρανζίσιον και να βάλεις γκολ».

Για τα όσα ανέφερε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, είπε, «θα ασχοληθώ με τα στατιστικά. Η διαφορά των κυπριών με τους ξένους διαιτητές είναι η προσωπικότητα. Ο σημερινός διαιτητής ήθελε να δείξει ότι είχε προσωπικότητα, αλλά δεν το έδειξε στη φάση που έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη. Στερούμαστε από προσωπικότητα. Συμφωνούμε απόλυτα με τον Σπιλέφσκι. Δεν υπήρξε καθαρός χρόνος. Είναι κρίμα γιατί είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο κύριος Σπιλέφσκι θα πρέπει να είναι πιο ταπεινός. Εν για τον ΑΠΟΕΛ που μιλά, οχι για καμιά άλλη ομάδα».

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του