Η απάντηση του Δαμιανού για το βίντεο με το θέατρο

Για το θέμα που προέκυψε με τον προπονητή της Αλκής, Δάνο Δαμιανού, στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, όπου βίντεο που δημοσίευσαν οι πράσινοι δείχνει τον Κύπριο τεχνικό να προσποιείται πως δέχθηκε αντικείμενο από την κερκίδα και να πέφτει στο έδαφος.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου, Άντρος Κουλουμπρής κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό χαρακτηρίζοντας την ενέργεια του Δαμιανού αδικαιολόγητη και δήλωσε πως ο ίδιος του είπε πως είχε προκλήσεις προς το πρόσωπο του και απομονώθηκε αυτή η στιγμή και προβλήθηκε.

Όπως είπε ο κ. Κουλουμπρής «σίγουρα είναι από τα γεγονότα που παρουσιάζουν τον προπονητή σε αδικαιολόγητη ενέργεια και γενικότερα του τεχνικού επιτελείου της Αλκής. Αυτό που έχει σημασία και ο ρόλος του προπονητή μέσα στο γήπεδο είναι να καθοδηγεί την ομάδα με τις σωστές οδηγίες και τη σωστή συμπεριφορά. Σαν σύνδεσμος αυτή η πράξη δεν μας βρίσκει σύμφωνους και την καταδικάζουμε και αυτή, όπως και οποιαδήποτε συμπεριφορά. Ο προπονητής πρέπει να δείχνει ήθος, είναι παιδαγωγός και αυτός είναι ο πρώτος του ρόλος».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος Προπονητών, καταδικάζουν αυτή την συμπεριφορά. «Σαν σύνδεσμος του έχουμε επιστήσει την προσοχή, αλλά και με οποιοδήποτε προπονητή, γιατί τέτοια συμπεριφορά δεν πρέπει να γίνεται. Μίλησα μαζί του και μου είπε είχε προκλήσεις προς το πρόσωπο του και απομονώθηκε αυτή η στιγμή και προβλήθηκε. Όμως η συμπεριφορά καταδικάζεται. Είναι νέος προπονητής, βρέθηκε σε μία στιγμή αδυναμίας. Όμως σε τέτοιες πράξεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλογιζόμαστε πριν κάνουμε τέτοια ενέργεια».

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ομόνοια 29ης Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το επίμαχο βίντεο που αδειάζει τον προπονητή της Αλκής για θέατρο

Δειτε Επισης

Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»