Ανησυχία για τον τραυματισμό του Γιούστε στην Ομόνοια

Απογοητευμένος με τον τρόπο που έχασε η ομάδα του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον.  

Σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε πως «είμαι πολύ απογοητευμένος με το πώς χάσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε λίγο η πίστη στις δυνατότητες μας, δεν θυμάμαι η Σοσιεδάδ να είχε σπουδαίες ευκαιρίες. Ήταν πολύ ωραίο το γκολ. Μπήκαμε στο δεύτερο λίγο καλύτερα, χρειάστηκε ο Φαμπιάνο να κάνει κάποιες καλές αποκρούσεις, μετά ισοφαρίσαμε. Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Κίτσος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Βγάλαμε αυτοπεποίθηση όσο περνούσε ο χρόνος, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Πιστεύαμε, είδαμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν είναι ακτύπητη.

Μπορούσαμε αν το πιστεύαμε περισσότερο. Το μήνυμα μου ήταν να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Να ήμασταν λίγο καλύτεροι με την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν. Τα προγνωστικά στην Ευρώπη μπορούν να ανατραπούν, είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε βαθμό».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο είπε πως «πιστεύω έπαιξαν οι παίκτες μου με περισσότερη πίστη. Τους είπα να πιέσουμε περισσότερο. Είχε κατοχή η Σοσιεδάδ όμως δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, ήταν ρευστό το 1-0, δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Πιέσαμε ψηλά, κάποια μικρά πράγματα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα».

Για τους τραυματισμούς Κασάμα και Γιούστε ο προπονητής της Ομόνοιας ανέφερε πως «είμαι προβληματισμένος κυρίως με τον τραυματισμό του Γιούστε, ήταν μεγάλη απώλεια. Του Κασάμα είναι μυϊκός τραυματισμός, θα γνωρίζουμε περισσότερα αύριο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είπα και χθες ότι δεν ήταν δύσκολο να βρούμε το κίνητρο για σήμερα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Κυριακή, δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα άρα είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Να κάνουμε αποκατάσταση σε φυσικές δυνάμεις και πνευματικά. Ήταν σπουδαία εμπειρία για τους παίκτες αυτό το παιχνίδι, αυτό θέλεις, να παίζεις αγώνες σε τέτοιες διοργανώσεις. Παίζουμε σε πολύ ψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με αρκετά πράγματα από το αποψινό παιχνίδι, δείξαμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια τοπ ομάδα. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την μπάλα. Πιστεύω ότι μπορούμε, ναι. Σήμερα πίστευα όσο λίγοι. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σε πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό