Απολογείται στον κόσμο της και αναλαμβάνει την ευθύνη η διοίκηση της ΑΕΛ

Απολογίες προς τον κόσμο, για το τραγικό ξεκίνημα της ΑΕΛ εκφράζει η διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί για τις αποτυχημένες επιλογές του τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή, αναφέροντας πως έχουν παρθεί αποφάσεις, ώστε η ομάδα της Λεμεσού να διεκδικήσει τους στόχους της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καζάνι που βράζει οι ΑΕΛίστες-Τα έψαλλαν σε διοίκηση και παίκτες

«Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, θέλουμε να εκφράσουμε στο τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ τις ειλικρινείς απολογίες μας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ.

Προσθέτοντας πως «σίγουρα η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τις απαιτήσεις μας, τους στόχους μας και τα όνειρα μας. Ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε την ευθύνη και ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Ταυτόχρονα σας διαβεβαιώνουμε ότι χωρίς κανένα δισταγμό έχουμε λάβει αποφάσεις από τις προηγούμενες ημέρες οι οποίες έχουν αρχίσει να υλοποιούνται με στόχο την άμεση ανασύνταξη την οποία και θα επιτύχουμε».

Παράλληλα, όπως αναφέρει «θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που από την πρώτη στιγμή φέτος σταθήκατε δίπλα στην ομάδα, τόσο με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, όσο και με την μαζική παρουσία στο γήπεδο. Η Διοίκηση από τη πρώτη στιγμή φέτος έβαλε ως στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας. Πίστεψε και υλοποίησε στο απόλυτο τις απαιτήσεις του προπονητή μας και του τεχνικού μας διευθυντή».

Στη συνέχεια η ομάδα της Λεμεσού, σημειώνει ότι δυστυχώς, η δουλειά που έγινε δεν μας δικαίωσε και δεν ήταν η επιθυμητή. «Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Ως Διοίκηση αναλαμβάνουμε και την ευθύνη που μας αναλογεί. Νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι σε όλους εσάς, αλλά και στην ιστορία της ομάδας μας, να συνεχίσουμε μαζί σας την προσπάθεια μέχρι τέλους έτσι ώστε να αλλάξουμε τα πάντα ως προς την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Όπως αναφέρεται στην ΑΕΛ, είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα και με τις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί να επιστρέψει η ομάδα δυναμικά και να διεκδικήσει τους στόχους της.

«Δεν θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε με όπλο εσάς τον αλύγιστο κόσμο της ΑΕΛ. Πέραν τούτου, στέλνουμε το μήνυμα μας και προς την ηγεσία της ΚΟΠ, ότι η ΑΕΛ απαιτεί τον σεβασμό που αξίζει το σωματείο μας και ο κόσμος μας και δεν πρόκειται πλέον να ανεχθούμε αυτές τις διαιτησίες χαμηλού επιπέδου που μας έχουν στερήσει βαθμούς».

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική