Έντονος ο Πετεβίνος-«Αστεία πράγματα, τραγικά, o κ. Θεουλή έκανε show»

Για τη φάση της αποβολής του Χρίστου Γουήλερ, στο 52΄, που άφησε με δέκα παίκτες τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.  

Μιλώντας στην Cytavision ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως «στο πρώτο μέρος μπήκαμε δυνατά και δείξαμε τις προθέσεις μας. Κάναμε φάσεις, μπορούσαμε και για άλλα γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν περιμέναμε πως θα αλλάξει η εικόνα γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πρωταγωνίστρια η διαιτητική ομάδα. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε αυτό το πράγμα στο διαιτητή. Το χρεώνουμε και στο VAR, το οποίο είχε την έμπνευση να τον καλέσει να το δει. Έχουμε φτάσει σε τραγικό σημείο, συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα στον χώρο της διαιτησίας.

Πανηγύριζε η ΚΟΠ για την ανταλλαγή με τους Κροάτες. Το κάναμε και είδαμε τα αστεία, μας έστειλαν τους μαθητευόμενους. Εμείς ζητήσαμε ξένους διαιτητές στα παιχνίδια μας. Έφερε ο Μάζιτς μόνο ένα VARίστα για ένα παιχνίδι. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μάζιτς και να δώσει εξηγήσεις και ο κ. Κούμας. Ποιος αποφασίζει; Μας έφεραν τον καλύτερο σήμερα και τον είδαμε τον κ. Θεουλή. Θα παίζει στα Μέσα. Πέρασε απαρατήρητος στο πρώτο μέρος και έκανε show στο δεύτερο. Εκτελείται κόρνερ, απομάκρυνε η άμυνα και δόθηκε οφσάιντ ο παίκτης μας που το εκτέλεσε. Ξεπεράσαμε τα όρια του τραγικού, θα δούμε χειρότερα στην συνέχεια.

Αστεία πράγματα, τραγικά. Δηλαδή ο VARίστας, που δεν ξέρω ποιος ή ποιοι ήταν, είδε όλες τις κάμερες, αποφάσισε ότι είναι καθαρή επίτευξη τέρματος; Και έδειξε στον διαιτητή ένα πλάνο από πάνω; Θα είναι ακόμη χειρότερα. Αν δεν ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι, θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα. Σήμερα είχαμε τον καλό μας στο γήπεδο, σκεφτείτε. Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα στη διακοπή γιατί το πρόβλημα μεγαλώνει. Θα προχωρήσουμε μια ανακοίνωση, γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η κόκκινη στον Γουήλερ μετά την παρέμβαση του VAR