Λένον: Μπορούμε να πάρουμε κάτι από τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, στον αγώνα με την Ένωση, έμεινε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Νιλ Λένον.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ένωσης ο Ιρλανδός κόουτς ανέφερε πως «ήταν μία φανταστική εμφάνιση από την ομάδα μου. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας, ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Είναι σημαντική η νίκη. Θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή για να είμαστε πιο έτοιμοι. Είχαμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και είναι σημαντικό που κλείσαμε αυτή την σειρά αγώνων με ένα εμφατικό τρόπο.

Είναι δύσκολο να ξέρω πότε θα σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Δεν μπορούμε να παίξουμε με την ίδια εντεκάδα όμως πρέπει να βρω τη λύση. Έχουμε αρκετούς διεθνείς και εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Θα δουλέψουμε στη διακοπή για να είμαστε πιο καλά αγωνιστικά με την επανέναρξη. Ήταν καλό το ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απόψε, είναι όμως αλήθεια ότι υπήρξαν παιχνίδια στα οποία δεν ήμασταν όπως έπρεπε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την διακοπή ο προπονητής της Ομόνοιας είπε πως στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η ομάδα του μπορεί να πάρει κάτι.

«Μας έδωσε πίστη η εμφάνιση με την Σοσιεδάδ. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το φετινό. Με 3-4 νίκες μπορείς να βρεθείς στα ψηλά. Θέλουμε να κάνουμε νίκες στην Κύπρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι με την Σοσιεδάδ».

Παράλληλα, για την αλλαγή συστήματος πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να βγάλουμε απόλυτα συμπεράσματα. Στην Ευρώπη με τους τρεις αμυντικούς τα πήγαμε αρκετά καλά. Γενικά το σχήμα με τους τέσσερις αμυντικούς ταιριάζει περισσότερο στο DNA της Ομόνοιας και η ομάδα το απόλαυσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έριξε τεσσάρα στην Ένωση και επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια

 

Δειτε Επισης

Το χαμόγελο του Παπουλή, η χειραψία με Λάρκου και το «26» που άφησε
H κίνηση Ενσούε σε ΑΠΟΕΛίστες, το τετ-α-τετ Ουζουνίδη-Σοφρώνη και ο Πετρίδης
Τα λουλούδια στις κυρίες και οι παρουσίες στα boxes του Παπαδόπουλος
Ο σεβασμός των κόουτς, το τσαγανό του Κακουλλή και ο... Νορβηγός Τσε Γκεβάρα
Τα χαμόγελα στο Ηλίας Πούλλος και η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ
Η σέλφι του Τάμαρι και τα πρώτα κλικς του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (pics)
Οι περούκες που ξεχώρισαν στο ντέρμπι του Παπαδόπουλος (pics)
Τα καρναβαλίστικα καπέλα, οι κουβέρτες και τα... πιστόλια της ΑΕΛ
Οι πορωμένοι ΑΠΟΕΛίστες και ο Ντε Βινσέντι με το κινητό στο χέρι (pics)
«Ντύνεται» γαλαζοκίτρινη σιγά-σιγά η Βασιλεία (pics)