Έξαλλος ο Κουγιάλης, το παίρνει στα άκρα ο ΑΠΟΕΛ-«Αναρωτιόμαστε εάν γίνονται σκόπιμα»

Έξω φρενών με τη διαιτησία είναι στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ μετά και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον εκ των αντιπροέδρων των γαλαζοκιτρίνων, Νίκο Κουγιάλη, μιλώντας στον Super Sport FM, να αναφέρει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του. 

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι νέα ομάδα και «κτίζεται» με στόχο το πρωτάθλημα».

Πόσο καιρό θέλετε για το «κτίσιμο» του συνόλου: «Περίπου δύο μήνες. Έχουμε ρόστερ πολυάριθμο άρα χρειαζόμαστε χρόνο ως ομάδα. Στα θετικά ότι σκοράρουν νέοι παίκτες. Επίσης, για εμάς ο Σατσιάς είναι σημαντικό κεφάλαιο, προέρχεται από τις ακαδημίες και μας χαροποιεί με την απόδοση του. Θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα».

Για τους διαιτητές: «Λάθη γίνονται στο γήπεδο και στο VAR. Είναι απαράδεκτο με τη τεχνολογία που έχουμε στα χέρια μας να παίρνονται λανθασμένες αποφάσεις. Μεγάλο λάθος η αποβολή του Γουίλερ, δεν υπήρξε καν φάουλ στη συγκεκριμένη φάση, αποβλήθηκε άδικα ο παίκτης που έδωσε μεγάλη «μάχη» για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Το επίπεδο των διαιτητών είναι κατώτερο του αναμενομένου. Θεωρώ ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και ο κ. Κούμας να διατηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε τους προηγούμενους μήνες. Η Ομοσπονδία καλείται να κάνει το καθήκον της, πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές για να διευθύνουν τα σπουδαία παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για Μάζιτς: «Δεν καταλαβαίνω με ποια κριτήρια ορίζει τους διαιτητές ο κ. Μάζιτς, όλες οι ομάδες έχουν παράπονα. Ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα και πρέπει να βλέπει ποιοτικό θέαμα. Να έρθουν διαιτητές εγνωσμένης αξίας, δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που μαθαίνουν μέσα από τα παιχνίδια του δικού μας πρωταθλήματος. Την περσινή περίοδο είχαμε καλύτερες διαιτησίες, το επίπεδο είναι χαμηλό φέτος».

Για το VAR: «Δε ξέρω εάν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το VAR. Είμαστε εκνευρισμένοι στον ΑΠΟΕΛ, θα τραβήξουμε την υπόθεση στα άκρα, αναρωτιόμαστε εάν τα λάθη γίνονται από αδυναμία ή είναι σκόπιμα. Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, θέλουμε ξένους διαιτητές, στείλαμε επιστολή αλλά δεν μας έλαβαν υπόψη. Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιδράσει έντονα».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνει μεγάλη «μάχη» για την εξάδα, είναι μακρύς ο δρόμος ως το τέλος. Είμαι αισιόδοξος ότι έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο».

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»