«Κλείνει τον Δεκέμβριο το Στέλιος Κυριακίδης, καμιά απόφαση για Ομόνοια»

Στην επιστολή της Ομόνοιας, η οποία ζήτησε το Μακάρειο, καθώς και στο θέμα της Πάφος FC για το Στέλιος Κυριακίδης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΟΑ.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Ανδρέας Μιχαηλίδης ανέφερε πως «ενημέρωσα το Δ.Σ. για την επιστολή της Ομόνοιας. Δεν το συζητήσαμε. Κακώς εξελήφθη ότι θα λαμβανόταν απόφαση. Αποφασίσαμε ότι τις επόμενες μέρες θα διευθετήσουμε συνάντηση με την Ομόνοια αλλά και με την Πάφος FC ξανά, για να κουβεντιάσουμε το θέμα των δύο γηπέδων».

Τι ζητάει η Ομόνοια: «Να έχει την ίδια μεταχείριση με την Πάφος FC. Γράφτηκε ότι συμφωνήσαμε με την παφιακή ομάδα για το «Στέλιος Κυριακίδης», το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η Ομόνοια έγραψε ότι θέλει ότι κάναμε με την Πάφος FC, άρα το πίστεψε. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά προς το παρόν δεν πήραμε καμία απόφαση».

Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτές τις υποθέσεις: «Εγώ προσωπικά το αντιμετωπίζω θετικά. Πάντοτε πιστεύω στη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Όπου έχει γίνει αυτό, έχουν γίνει θαύματα. Αυτή είναι η βασική μου αρχή».

«Να μη ξεχνάμε ότι και τα δύο γήπεδα ανήκουν στην πολιτεία. Εμείς υπαγόμαστε στο Υπουργείο Παιδείας, ενημερώνουμε κι αυτή την οδό θα ακολουθήσουμε. Δεν σταματήσαμε να μελετούμε το θέμα της Πάφος FC. Μιλήσαμε και με άλλες υπηρεσίες που εμπλέκονται. Όταν καταλήξουμε σαν δ.σ του ΚΟΑ, θα πάμε στους πολιτικούς μας προϊσταμένους, θα τους ενημερώσουμε και θα ζητήσουμε την άποψή τους. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά όχι κι αδύνατη».

Για τις προϋποθέσεις: «Αν ήταν δικό μου το Μακάρειο θα το έριχνα κάτω, θα έκανα φοιτητικές εστίες και θα έφτιαχνα αλλού ένα γήπεδο 5000 θέσεων για να παίζουν εκεί οι προσφυγικές ομάδες. Είχα εκφράσει την άποψή μου. Θα εξετάσουμε το θέμα της αναβάθμισης του γηπέδου, θα μελετήσουμε τους όρους που θέτουν και οι δύο ομάδες για τα δύο γήπεδα και θα αποφασίσουμε. Δεν είναι απλό. Μπαίνουν κάτω όροι και προϋποθέσεις. Δεν είναι ένα απλό αίτημα».

Πότε θα γίνουν συναντήσεις με Ομόνοια και Πάφος FC: «Την ερχόμενη βδομάδα, έχουμε τη χαρά και τιμή να υποδεχθούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας, Λευτέρη Αυγενάκη. Θα είναι λίγο δύσκολο για τέτοιου είδους συναντήσεις οπόταν πάμε για τη μεθεπόμενη».

Για το ταρτάν στο γήπεδο της Πάφου κι αν θα κλείσει: «Το ταρτάν πρέπει να προχωρήσει. Ταλαιπωρούνται όλοι οι αθλητές εδώ και 2-3 χρόνια. Δεν έχουμε διακόψει τη διαδικασία για αναβάθμιση του ταρτάν. Τελείωσαν οι προσφορές, αξιολογούνται και προχωρούμε. Εκτός δραματικού απροόπτου, θα προχωρήσουμε. Δώσαμε και γραπτώς στις δύο ομάδες αυτό το στοιχείο, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Τους έχουμε ενημερώσει προφορικά και γραπτώς».

Για το πού θα αγωνίζονται Πάφος FC και Ακρίτας μετά τον Δεκέμβρη: «Συζητήσαμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις για το ταρτάν. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για το προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας: «Είναι ακόμη υπό μελέτη. Θα είναι ένα στολίδι, εμείς θα συνδράμουμε σε αυτό όταν θα έρθει η ώρα».

Για το νέο γήπεδο της Λεμεσού κι αν θα παραδοθεί στην ώρα του: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα τοποθετηθούμε. Προτιμώ να αποφύγω να πω κάτι τώρα».

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Το μήνυμα της Πάφου για τον επαναληπτικό κόντρα στον Απόλλωνα
H επεξήγηση της ΚΟΠ για το γκολ της Πάφου κόντρα στον Απόλλων και την παρέμβαση VAR στο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ
Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου