Η βαριά άρρωστη Εθνική, ο Τιμούρ και οι καλύτερες μέρες

Άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ, στην Πρίστινα, για την Εθνική μας ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα με 5-1 από το Κόσοβο και έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να τερματίσει στην τελευταία θέση στον όμιλο της Γ’ Κατηγορίας στο Nations League.  

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και μετά από μια καλή εμφάνιση με την Ελλάδα, ήρθε ένα χαστούκι από το Κόσοβο. Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που το παραδέχθηκε και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Αναμφίβολα, η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Εθνικής, έφερε μεγάλη αισιοδοξία με την ελπίδα πως ο Γεωργιανός κόουτς θα μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της Εθνικής μας, ώστε να μπορεί να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο γήπεδο.

Σίγουρα, σε δύο αγώνες δεν μπορεί να κριθεί ο Κετσπάγια, καθώς την περισσότερη ευθύνη έχουν οι διεθνείς μας.

«Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθούμε. Παίρνουμε τους παίκτες και έχουμε δύο με τρεις μέρες. Δεν μπορούμε να τους βελτιώσουμε. Αυτό που πρέπει είναι και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να παίζουν οι παίκτες, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν δεν παίξουν, θα είναι δύσκολο να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Ίσως κι αυτός να είναι ένας από τους λόγους που παίζουμε ένα παιχνίδι και δεν είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο», ήταν η σχετική δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Μια δήλωση, με την οποία ο έμπειρος τεχνικός ρίχνει και ευθύνη και στις ομάδες, κυρίως αυτές που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και όχι άδικα. 

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τόσο νεαρά παιδιά, όσο και έμπειρους ποδοσφαιριστές στις ομάδες του είναι εξαιρετικοί, ενώ με το εθνόσημο στο στήθος είναι σαν να μπλοκάρουν στο γήπεδο και να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους αλλά και να δείξουν τις ικανότητες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζει συνολικά η Εθνική μας, τα τελευταία χρόνια, είναι η συνοχή μεταξύ των τριών γραμμών και αυτό είναι που πρέπει να λυθεί άμεσα, ώστε να έρθουν οι καλύτερες μέρες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως, για άλλη μια φορά η Εθνική μας παραμένει βαριά άρρωστη.

Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι πως εάν όλοι ευελπιστούμε να έρθουν αυτές οι καλύτερες μέρες, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή και στήριξη προς το πρόσωπο του Τιμούρ, ο οποίος ίσως τη δεδομένη στιγμή, είναι ένας εκ των λίγων προπονητών, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)