Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η βαριά άρρωστη Εθνική, ο Τιμούρ και οι καλύτερες μέρες

  29/09/2022 06:33
Η βαριά άρρωστη Εθνική, ο Τιμούρ και οι καλύτερες μέρες

Η βαριά άρρωστη Εθνική, ο Τιμούρ και οι καλύτερες μέρες

  29/09/2022 06:33

Άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ, στην Πρίστινα, για την Εθνική μας ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα με 5-1 από το Κόσοβο και έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να τερματίσει στην τελευταία θέση στον όμιλο της Γ’ Κατηγορίας στο Nations League.  

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και μετά από μια καλή εμφάνιση με την Ελλάδα, ήρθε ένα χαστούκι από το Κόσοβο. Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που το παραδέχθηκε και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Αναμφίβολα, η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Εθνικής, έφερε μεγάλη αισιοδοξία με την ελπίδα πως ο Γεωργιανός κόουτς θα μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της Εθνικής μας, ώστε να μπορεί να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στο γήπεδο.

Σίγουρα, σε δύο αγώνες δεν μπορεί να κριθεί ο Κετσπάγια, καθώς την περισσότερη ευθύνη έχουν οι διεθνείς μας.

«Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθούμε. Παίρνουμε τους παίκτες και έχουμε δύο με τρεις μέρες. Δεν μπορούμε να τους βελτιώσουμε. Αυτό που πρέπει είναι και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να παίζουν οι παίκτες, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν δεν παίξουν, θα είναι δύσκολο να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Ίσως κι αυτός να είναι ένας από τους λόγους που παίζουμε ένα παιχνίδι και δεν είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο», ήταν η σχετική δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Μια δήλωση, με την οποία ο έμπειρος τεχνικός ρίχνει και ευθύνη και στις ομάδες, κυρίως αυτές που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και όχι άδικα. 

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τόσο νεαρά παιδιά, όσο και έμπειρους ποδοσφαιριστές στις ομάδες του είναι εξαιρετικοί, ενώ με το εθνόσημο στο στήθος είναι σαν να μπλοκάρουν στο γήπεδο και να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους αλλά και να δείξουν τις ικανότητες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζει συνολικά η Εθνική μας, τα τελευταία χρόνια, είναι η συνοχή μεταξύ των τριών γραμμών και αυτό είναι που πρέπει να λυθεί άμεσα, ώστε να έρθουν οι καλύτερες μέρες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως, για άλλη μια φορά η Εθνική μας παραμένει βαριά άρρωστη.

Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι πως εάν όλοι ευελπιστούμε να έρθουν αυτές οι καλύτερες μέρες, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή και στήριξη προς το πρόσωπο του Τιμούρ, ο οποίος ίσως τη δεδομένη στιγμή, είναι ένας εκ των λίγων προπονητών, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας