Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Είμαστε στο 2% που εξακολουθεί να πιστεύει την ομάδα»

  30/09/2022 12:02
«Είμαστε στο 2% που εξακολουθεί να πιστεύει την ομάδα»

«Είμαστε στο 2% που εξακολουθεί να πιστεύει την ομάδα»

  30/09/2022 12:02

Για το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, τα αγωνιστικά αλλά και την εικόνα της ΑΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o Πλουτής Αβράαμ ανέφερε πως «έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία γι' αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξεπεράστηκαν αρκετά από τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και ο Μεντόγεβιτς και ο Νεοφύτου. Είχε προηγηθεί η επιστροφή του Σάντους, του Μιραλάς και του Τεϊσέιρα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μας είναι της φιλοσοφίας πως πρέπει ο ποδοσφαιριστής να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί».

Προσθέτοντας ότι «παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα ήταν βελτιωμένη. Τώρα υπάρχει νέος προπονητής που θέλει να δείξει το δικό του πρόσωπο, να βάλει τα δικά του στοιχεία. Ήταν δύσκολο για τον ίδιο γιατί είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμού. Δεν μπόρεσε να δουλέψει σε αυτές τις 15 μέρες όπως ο ίδιος θα ήθελε να δουλέψει. Θα βασιστεί σε αυτούς που είναι έτοιμοι, γιατί θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση πως το 98% των οπαδών της ΑΕΛ δεν πιστεύει πως μπορεί η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της είπε πως «είμαστε στο 2% που εξακολουθεί να πιστεύει την ομάδα. Δεν αδικώ το 98% που έχει απογοητευτεί. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, απογοητευτήκαμε και εμείς οι ίδιοι που περιμέναμε πως θα πηγαίναμε στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, όμως πρέπει να μπορέσουμε να καλύψουμε μέρος από το χαμένο έδαφος, ώστε στο υπόλοιπο της περιόδου να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Είναι νωρίς στη σεζόν ακόμα, αρκεί τα λόγια να γίνονται πράξεις».

Για τον πρόεδρος της ΑΕΛ ανέφερε πως «σίγουρα τόσο ο Πρόεδρος, όσο όλοι μας, απογοητεύτηκε από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια. Έκανε πάρα πολλά για να δημιουργήσει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, όμως δεν βγήκαν κάποια πράγματα. Πιστεύει στην ομάδα όμως, όπως πιστεύουμε όλοι. Δεν υπάρχει μεγάλη δυναμικότητα μεταξύ των ομάδων. Κάποιες ομάδες έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, κάποιες άλλες όχι. Εμείς είμαστε σε αυτές που δεν έδειξαν καλό πρόσωπο».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά της ΑΕΛ ο Πλουτής Αβράαμ είπε πως «ο Φιλίποβιτς, θα χρειαστεί ακόμα χρόνο, μετά το τέλος της άλλης εβδομάδας θα είναι έτοιμος. Ο Κατσανίκλιτς θα είναι εκτός, αλλά θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και ο νεαρός ο Συλβέστρου».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας