Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Ελεύθερος ο Ιρανός με το μαχαίρι, «όχι» στον αποκλεισμό του επιχειρηματία από τα γήπεδα

  15/10/2022 12:37
Ελεύθερος ο Ιρανός με το μαχαίρι, «όχι» στον αποκλεισμό του επιχειρηματία από τα γήπεδα

Ελεύθερος ο Ιρανός με το μαχαίρι, «όχι» στον αποκλεισμό του επιχειρηματία από τα γήπεδα

  15/10/2022 12:37

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Καρμιώτισσας στο ΓΣΠ, όπου ο ένας εκ των δύο υπόπτων, ανέσυρε μαχαίρι, με τους φρουρούς ασφαλείας να επεμβαίνουν άμεσα και να καταφέρνουν την ακινητοποίηση του, για να φορέσει χειροπέδες από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο. 

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν την Πέμπτη ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας, ωστόσο η υπεράσπιση έφερε ένσταση και μετά από μια μακρά ακροαματική διαδικασία, το Δικαστήριο εξέδωσε το απόγευμα την απόφαση του. 

Παρά το γεγονός πως η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ο Ιρανός οδηγήθηκε στις Κεντρικές ως υπόδικος μέχρι τη δίκη, μετά τις αγορεύσεις της υπεράσπισης σε σχέση με την κράτηση του, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο Ιρανός αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο εκδόθηκε διάταγμα για αποκλεισμό του από τα γήπεδα.

Σε ότι αφορά τον επιχειρηματία, πρώην αθλητικό παράγοντα, η Κατηγορούσα Αρχή δεν ζήτησε την κράτηση του μέχρι τη δίκη, ωστόσο αιτήθηκε διάταγμα για αποκλεισμό του από τα γήπεδα, με το Δικαστήριο να απορρίπτει, καθώς έκρινε πως δεν παρουσιάστηκε από την Δημοκρατία τέτοια μαρτυρία σε βάρος του κατηγορούμενου που να δικαιολογεί το αίτημα της. 

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό με το μαχαίρι σημειώθηκε μετά τη λήξη του Α’ ημιχρόνου, όπου συνελήφθη ο 34χρονος Ιρανός, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε το μαχαίρι. Από έρευνες που έγιναν επί τόπου, εντοπίστηκε στην τουαλέτα του γηπέδου και δεύτερο μαχαίρι. 

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε συλληφθεί για άρνηση του να εγκαταλείψει τον αθλητικό χώρο, μετά και από τις υποδείξεις των φρουρών ασφαλείας του γηπέδου.  @Cyprus_Police @GS_Pancypria @npetevinos @apoelfcofficial https://t.co/5GR19wyJkD pic.twitter.com/RJC4tStPFO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας