Επανέρχεται στο τραπέζι το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών

Στο τραπέζι επανέρχεται το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, μετά τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στο ντέρμπι στο Τσίρειο στάδιο.   

Βρισκόμενοι στην 9η αγωνιστική, βλέπουμε για άλλη μια εβδομάδα, επεισόδια σημειώνονται σχεδόν σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε πως ενδεχομένως το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων να τεθεί σε εφαρμογή. 

Όπως είπε ο Χρίστος Ανδρέου, «την τελευταία αγωνιστική, είχαμε δύο επεισόδια, πέραν του χθεσινού είχαμε και στη Λάρνακα στον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Πάφο. Αυτό που προέχει για εμάς και το δηλώνουμε είναι η ασφάλεια του φίλαθλου κόσμου που βρίσκεται σε αυτούς τους χώρους. Η Αστυνομία σε συνεννόηση μαζί με την ΚΟΠ, προχωρεί σε τέτοιες ενέργειες και επίσης σύμφωνα με τις πρόνοιες της νομοθεσίες, μπορεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων να γίνει για συγκεκριμένους αγώνες. Εάν υπάρχουν αγώνες χαμηλού κινδύνου και δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα για επεισόδια, ενδεχομένως σε αυτούς να μην εφαρμοστεί. Αυτό όμως μελετάται».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, πρόσθεσε πως «το εν λόγω μέτρο θα μελετηθεί πολύ σοβαρά αυτή τη φορά, ώστε στις επόμενες αγωνιστικές, εάν υπάρχουν πληροφορίες για φίλαθλους, οι οποίοι προκαλούν αυτά τα επεισόδια, οι οποίοι είναι λίγοι, να τεθεί αυτό το μέτρο επιτέλους, για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο που παρακολουθούμε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)