Πυρά Φαντάρου σε Αστυνομία για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Απόλυτη προχειρότητα»

Στην εισήγηση της Αστυνομίας να απαγορεύσει η μετακίνηση οπαδών του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Νέας Σαλαμίνας, στα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της ομάδας της Αμμοχώστου στην Ομοσπονδία, Γιώργος Φαντάρος.  

Σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία αναφέρεται στο θέμα με επιχειρήματα για την εν λόγω νομοθεσία.

Αυτούσια η ανάρτηση του

Αυτός είναι ο Νόμος και το άρθρο που επικαλείται η Αστυνομία Κύπρου για να ζητήσει την επιλεκτική και χωρίς λογική απαγόρευση της εισόδου σε εκτός έδρας αγώνων τριών ομάδων.

Ακόμα και εδώ απόλυτη προχειρότητα! Ο Νόμος που επικαλείστε κύριοι προϋποθέτει προηγούμενη καταδίκη δικαστηρίου. Πότε και ποιο δικαστήριο επέβαλε ποινή στα 3 σωματεία; Πότε παρά την ποινή τα 3 σωματεία εξακολούθησαν να παρανομούν με αποτέλεσμα το δικαστήριο και πάλι να διατάξει ενεργοποίηση του άρθρου 73δ;

Απάντηση. Ποτέ..! Απλά στέλνετε μια επιστολή στην οποία απαριθμείται από την αρχή του χρόνου 17 υποθέσεις κάνοντας αναφορά σε αλλά 12 σωματεία (εκτός από τα 3 που εισηγείστε, χωρίς κανένα νομικό δικαίωμα την καταδίκη τους) και ζητάτε επιλεκτικά από την ΚΟΠ να διαφοροποιήσει εις βάρος τριών σωματείων, την επί ίσοις όροις διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της.

Η ΚΟΠ έχει και τους κανόνες και τα όργανα, εκεί και οπού παραβιάζεται το καταστατικό και οι κανονισμοί της να επιβάλει ποινές, και αυτό κάνει. Καμία άλλη εξουσία δεν έχει εκτός και αν η ίδια μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες της, αποφασίσει, για παράδειγμα, να γίνονται οι αγώνες της χωρίς φίλαθλους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις που θα λειτουργούν εις βάρος μόνο κάποιων σωματείων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)