Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο γήπεδο-Το πιθανό ενδεχόμενο για το πρώτο παιχνίδι

Τη συμφωνία διαχείρισης του νέου γηπέδου Λεμεσού., υπέγραψαν σήμερα οι πρόεδροι του Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη, με τον ΚΟΑ.

Σύντομα οι τρεις ομάδες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το νέο γήπεδο, ωστόσο για την ώρα το πότε ακριβώς θα γίνει το πρώτο παιχνίδι, δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο η ημερομηνία των εγκαινίων ου θα είναι στις 25 Νοεμβρίου.

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης αλλά και ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Παράλληλα, το μήνυμα που στάλθηκε είναι ότι γίνονται προσπάθειες ώστε ο πρώτος αγώνας να γίνει το συντομότερο δυνατό, ενώ το ενδεχόμενο το πρώτο παιχνίδι, να είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Δεκεμβρίου, να είναι το πιο ορατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε δέκα μέρες τα εγκαίνια του νέου σταδίου Λεμεσού

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ, με αφορμή τις υπογραφές για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, αναφέρει πως «ιστορική μέρα η σημερινή για την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ αλλά και ολόκληρη τη πόλη της Λεμεσού. Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, χαιρετίζουμε την υπογραφή της συμφωνίας για τη χρήση του νέου γηπέδου της Λεμεσού μεταξύ των τριών ομάδων της πόλης και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών είναι πλέον πραγματικότητα και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα μπούμε στο νέο μας σπίτι».

Προσθέτοντας ότι «η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι διαφώνησε με αρκετούς όρους στη συμφωνία, εκπροσωπήθηκε σήμερα στην σημερινή τελετή, από τον Αντιπρόεδρο Ανδρέα Γιάπα και τον Γενικό Διευθυντή Μάριο Σταδιώτη, στη παρουσία και του Προέδρου του Σωματείου Νίκου Χριστοδουλίδη και υπογράφηκε η Συμφωνία Χρήσης του νέου γηπέδου. Όπως ανακοίνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού τα εγκαίνια του νέου γηπέδου θα γίνουν στις 25 Νοεμβρίου και το πρώτο επίσημο παιχνίδι σε μεταγενέστερο στάδιο».

Ευχαριστίες Κίρζη στον Πρόεδρο

«Ένα νέο κεφάλαιο στην ένδοξη ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού άρχισε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας για τη χρήση του νέου γηπέδου της Λεμεσού μεταξύ των τριών ομάδων της πόλης και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Απόλλωνας.

«Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Απόλλωνα και για τη Λεμεσό γενικότερα. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έκανε το παν για να μας παραδώσει το γήπεδο, καθώς επίσης τον ΚΟΑ, τον Πρόεδρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη και το Συμβούλιο. Η Λεμεσός, ο Απόλλωνας έχει το γήπεδο που αξίζει», σημείωσε ο Νίκος Κίρζης λίγο μετά τις υπογραφές της συμφωνίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «το όνειρο του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και των χιλιάδων υποστηρικτών του είναι πλέον πραγματικότητα μετά από τεράστια προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο της ποδοσφαιρικής Εταιρείας και του Προέδρου Νίκου Κίρζη όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας. Πλέον ο Απόλλωνας αποκτά ποδοσφαιρική έδρα εκεί όπου θα παίζουν μπάλα εκτός από τους ποδοσφαιριστές μας, οι χιλιάδες των οπαδών του».

Δειτε Επισης

Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Προπόνηση στην παραλία και beach volley για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (pics)
Οι αποδόσεις για τον τίτλο, η καθοριστική 5η αγωνιστική και η μάχη για την Ευρώπη
Κυπελλούχος ο Απόλλωνας και πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ για τον Πίττα
Σπιλέφσκι: Θα στηρίξω την Εθνική ομάδα του Καζακστάν, να στριμώξουμε τους Έλληνες
Η θέση του Άρη για την αποβολή του Σπιλέφσκι-«Δεν πέταξε σε κάποιον το μπουκάλι, είναι πολύ τραβηγμένη»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και την αποβολή του Τιουνέ
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή