«Είχα συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά έγινε παρεξήγηση»

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα Gazzetta παραχώρησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πέρασμα του στην Κύπρο και την ΑΕΛ.

Μάλιστα, ο πρώην άσος της ομάδας της Λεμεσού, αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει για μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.   

Μετά ήρθε η ώρα να πας στην Κύπρο. Ήταν εύκολη απόφαση να πας;

Είχα κουραστεί από την Ελλάδα να σου πω την αλήθεια και ήρθε μία πρόταση από την ΑΕ Λεμεσού και μπορώ να πω πως ήταν από τις πιο θετικές μου χρονιές. Δέθηκα με την ομάδα, τον κόσμο και μου άρεσε και εμένα πολύ εκεί. Θα έλεγα πως ήταν από τις πιο ευτυχισμένες χρονιές μου ποδοσφαιρικά.

Τι το ιδιαίτερο είχε;

Όλα ήταν υπέροχα. Ήταν το κλίμα, οι οπαδοί, ότι μέχρι τον Δεκέμβρη ήμασταν στις πρώτες θέσεις… Μετά τον Δεκέμβρη είχαμε 2-3 σοβαρούς τραυματισμούς βασικών στελεχών και έτσι σιγά-σιγά χάσαμε τη δυναμική μας. Εγώ έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν και μου έδειχνε αγάπη ο κόσμος και ήταν ευχάριστο το πέρασμά μου. Δυστυχώς δεν έμεινα εκεί γιατί υπήρξαν κάποιες διαφωνίες μεταξύ της ομάδας και του γραφείου ατζέντηδων που με είχε ενημερώσει για το ΑΠΟΕΛ. Είχαμε συμφωνήσει με το ΑΠΟΕΛ για να πάω αλλά έγινε μία παρεξηγήση και στο τέλος δεν έμεινα ούτε στην ΑΕΛ αλλά δεν πήγα ούτε στο ΑΠΟΕΛ.

Έτσι χάλασε. Είχα και μία πρόταση από το Ιράν με μεγάλη, οικονομικά, πρόταση αλλά τελευταία μέρα πριν πάω έφυγε ο προπονητής και επέστρεψα στην Κύπρο, στον Ερμή. Το πάλεψα, ξεκίνησα κάπως καλά και είχα βάλει και ένα πολύ ωραίο γκολ από το κέντρο αλλά με έπιασε ένας πόνος στη μέση και με άφησε αρκετά πίσω. Έφυγα από εκεί και πήγα στη Δόξα Δράμας για να είμαι και κοντά στο σπίτι μου. Και ας ήταν στη Β’ Εθνική, ήθελα να κάνω την αποκατάσταση και στη συνέχεια έφυγα πάλι για το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)