Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά την ήττα στο ντέρμπι-«Δεν μας φοβίζει το -10»

  28/11/2022 11:22
Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά την ήττα στο ντέρμπι-«Δεν μας φοβίζει το -10»

Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά την ήττα στο ντέρμπι-«Δεν μας φοβίζει το -10»

  28/11/2022 11:22

Για την ήττα από την ΑΕΚ αλλά και την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε ότι «όταν δεν κερδίζεις οι εντυπώσεις δεν μετράνε στο ποδόσφαιρο, έστω και αν ο Απόλλωνας ήταν ανταγωνιστικός και σίγουρα τουλάχιστον δεν δικαιούταν να χάσει στην «Αρένα». Αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι ότι γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε το καλοκαίρι, από την άλλη όμως ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας γιατί υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχει δίκαιο ο κόσμος, περίμενε περισσότερα φέτος και εμείς το ίδιο, όμως από ένα σημείο και μετά ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, που ο κόσμος είναι η ίδια η ομάδα για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει. Όταν κάνεις εφτά τελικές στην «Αρένα» και διψήφιο αριθμό τελικών με Σαλαμίνα και Ολυμπιακό και δεν κερδίζεις φαίνεται το πρόβλημα. Ήταν οι ίδιοι παίκτες που πέρσι πήραν το πρωτάθλημα. Έχει δίκαιο ο κόσμος σε όσα μας καταλογίζουν, όμως οφείλει ο κόσμος να στηρίξει για να ορθοποδήσει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να πάρει μπρος. Ο κόσμος είναι η ίδια η ομάδα και η ιστορία του Απόλλωνα και για αυτό πρέπει να στηρίξει τους παίκτες».  

Για το πως θα επιλυθούν τα προβλήματα ο Φανούριος Κωνσταντίνου είπε ότι «υπάρχει μία ομάδα που δεν πέρασε κρίση αυτά τα δέκα χρόνια είναι ο Απόλλωνας. Δεν έγινε ξαφνικά ομαδούλα ο Απόλλωνας. Απλά περνά μία αγωνιστική κρίση και πρέπει να είμαστε δίπλα του και να έχει στήριξη για να επανέλθει. Δεν μας φοβίζει το -10 από την κορυφή, μας προβληματίζει το ότι ο Απόλλωνας δεν σκοράρει. Υπάρχει και το πρόβλημα της ψυχολογίας. Επαναλαμβάνω ότι γνωρίζουμε ότι κάναμε λάθη, υπάρχουν αδυναμίες αλλά και την ίδια ώρα υπάρχουν τρομερές ικανότητες για αυτό ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα του. Ο Απόλλωνας δεν είναι τυχαία ομάδα. Δεν είναι looser, είναι νικητής και θα ορθοποδήσουμε».

Για τους Γιόστεν, Καμπράλ, Ογκεντά που έμειναν εκτός για πειθαρχικούς λόγους είπε ότι «έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράττωμα και θα εξεταστεί και σήμερα κατά πόσο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα  ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε πως «είχαμε κάποια απρόοπτα, ο Κυριάκου, ο Ίλιεφ, ο Χαμάς με ίωση, ο Πινακάς άρα αντιλαμβάνεσαι πέντε επιλογές εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν ήταν εύκολο. Πρέπει να ανεβάσουμε και εμείς κατακόρυφα την απόδοση μας για να παλέψουμε σαν πρωταθλητές και να επανέλθει ο Απόλλωνας στις επιτυχίες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας