Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Έσκασε η βόμβα με Γκόμεθ στην Ομόνοια 29ης Μαΐου

  29/11/2022 10:55
Έσκασε η βόμβα με Γκόμεθ στην Ομόνοια 29ης Μαΐου

Έσκασε η βόμβα με Γκόμεθ στην Ομόνοια 29ης Μαΐου

  29/11/2022 10:55

Έγινε το αναμενόμενο με τον Γιόρντι Γκόμεθ στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, καθώς ο έμπειρος άσος ανακοινώθηκε από τους πράσινους.

Σε ανακοίνωση της η Ομόνοια 29ης Μαΐου ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

«Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το συμβόλαιο συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ αυτόματα με την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας μας στο γκρουπ της πρώτης οκτάδας του πρωταθλήματος. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Παράλληλα, η Ομόνοια 29ης Μαΐου αναφέρει ότι «πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που κατέφθασαν στο νησί μας με σπουδαία καριέρα σε Ισπανία, Αγγλία και Κύπρο.

Για την ιστορία και διόρθωση των δημοσιευμάτων ο Jordi Gomez θα αποτελέσει τον 2ο μη Κύπριο ποδοσφαιριστή που θα φορέσει την φανέλα του Σωματείου μας. Ο 1ος ήταν ο Ελλαδίτης Σταύρος Νικολάου που αποκτήθηκε στη περσινή μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Η φιλοσοφία του Σωματείου μας για στήριξη και προτεραιότητα στο Κύπριο ποδοσφαιριστή θα συνεχιστεί απρόσκοπτη σε οποιαδήποτε κατηγορία και όπου μας το επιτρέπουν οι διαθέσιμες επιλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάει για το μεγάλο μπαμ με Γκόμεθ η Ομόνοια 29ης Μαΐου

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας