Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του ο Φερέρα-«Να δείξουμε κάτι καλύτερο»

  30/11/2022 12:11
Περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του ο Φερέρα-«Να δείξουμε κάτι καλύτερο»

Περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του ο Φερέρα-«Να δείξουμε κάτι καλύτερο»

  30/11/2022 12:11

Αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του, μετά τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τη κακή εμφάνιση, περιμένει ο Γιανίκ Φερέρα.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας, ο προπονητής των πρασίνων ανέφερε πως «πρέπει να δείξουμε κάτι καλύτερο από αυτό που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Περιμένω αντίδραση από όλους, ώστε να αποδώσουμε καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζει η ιστορία του Σπύρου-«Δεν πήγα γιατρό για να πάω στην Ομόνοια...»

Για τον νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου είπε πως «ειλικρινά ξεκινάμε και αυτό τον αγώνα με την πρόθεση να κερδίσουμε, άρα η  προσέγγιση δεν θα είναι διαφορετική. Απλώς ελπίζω να δείξουμε περισσότερα και καλύτερα».

Σε ερώτηση για το πώς πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του μετά την εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της Ομόνοιας είπε πως «παίζοντας καλύτερα και μετά δείχνοντας περισσότερη διάθεση. Όταν τα πράγματα πάνε καλή, συνήθως όλοι αποδίδουν καλά. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, εκείνη τη στιγμή θες να δεις τους ηγέτες να σηκώνονται και να παρασύρουν όλους μαζί τους. Το χρειαζόμαστε αυτό, να είμαστε καλύτεροι όσο αφορά τη διάθεση μας.  

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον κόσμο της Ομόνοιας ο Φερέρα ανέφερε ότι «μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση τους.  Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, είτε το πιστεύετε, είτε όχι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι αυτό που λέω κάθε εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, σκληρή δουλειά κάθε μέρα. Να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας. Είχαμε μια κακή εμφάνιση, όμως ξέρουμε ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο μέλλον και να δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας