Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Βόμβα από πρώην παίκτη της Ομόνοιας-Ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε από τον ΑΠΟΕΛ

  01/12/2022 12:09
Βόμβα από πρώην παίκτη της Ομόνοιας-Ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε από τον ΑΠΟΕΛ

Βόμβα από πρώην παίκτη της Ομόνοιας-Ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε από τον ΑΠΟΕΛ

  01/12/2022 12:09

Βόμβα έριξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τζόρτζε Φλορέσκου, o οποίος ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε πριν από παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για την πιθανότητα συμφωνίας.    

Μάλιστα, τα όσα αναφέρει ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να ερευνηθούν τόσο από την Αστυνομία, όσο και από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Μιλώντας σε Μέσο της Ρουμανίας ο πρώην άσος των πρασίνων ανέφερε πως «αγωνιζόμουν στην Ομόνοια, όταν κάποιος από τον μεγάλο αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ επικοινώνησε μαζί μου για συνάντηση. Ήταν πάρα πολύ παράξενο. Εκείνοι της άλλης ομάδας κάλεσαν κάποιον από τη Ρουμανία που ήρθε στην Κύπρο, έμεινε στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα μου και επικοινώνησε μαζί μου. Αρχικά, μου είπε ότι θα έχει μια προσφορά για μένα και αν μπορέσουμε να συναντηθούμε. Κάτι δεν πήγαινε καλά, κάποιος ερχόταν με προσφορά, έπρεπε να δούμε αν θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε. Μετά μου είπε ότι ήταν απλώς κάποιες συζητήσεις, ότι δεν ήταν ξεκάθαρη πρόταση, αλλά με ρώτησε αν θα ήμουν πρόθυμος την επόμενη μέρα, στον αγώνα, να το κάνω πιο εύκολο».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην Ρουμανία, ο ίδιος ανέφερε πως η απάντηση του ήταν αρνητική. «Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε ''Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει''. Αυτό με συγκλόνισε κι εμένα, που ήρθε κάποιος από τη Ρουμανία. Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν; Με πήρε με κάποιο τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα γίνω μέρος σε κάτι τέτοιο. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο θέμα ακεραιότητας, αλλά και πίστης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας