Τέσσερις υπεραγορές ενώνουν δυνάμεις

Για παραπάνω σεβασμό απ' όσο έπρεπε στον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στη διάσκεψη Τύπου, ενώ από την άλλη ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ανέφερε ότι η ομάδα του χρειάζεται δουλειά. 

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας ανέφερε «συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την βοήθεια. Δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από αυτό το ματς. Σεβαστήκαμε παραπάνω απ΄ ότι έπρεπε τον αντίπαλο στο πρώτο μέρος και δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο μέρος επιβληθήκαμε του αντιπάλου. Πετύχαμε ένα γκολ γρήγορα και βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο. Δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και τα πράγματα τέλειωσαν. Κάτι μας λείπει με αυτές τις μεγάλες ομάδες στην έδρα μας».

Σημείωσε επίσης «κρατάμε την εμφάνιση στο 2ο μέρος. Ο ΑΠΟΕΛ με τον κύριο Μιλόγεβιτς έχει δυναμώσει. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι μακρύ». 

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Μιόγιεβιτς σημείωσε πως «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι μια μεγάλη νίκη. Ευχαριστώ τη Νέα Σαλαμίνα για τη φιλοξενία. Πριν αυτό το παιχνίδι είχαμε κάποιες απουσίες αλλά αυτό που με ευχαριστεί πάρα πολύ από την δουλειά όλων των παιδιών που έχουν δουλέψει. Αυτό που θέλαμε από την αρχή απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το ελέγξαμε πλήρως, βάλαμε δύο γκολ. Κάναμε λάθος στην αρχή του β' ημιχρόνου. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε αυτοπεποίθηση και μας πίεσε αρκετά. Απείλησε με στημένες φάσεις».

Επισήμανε εξάλλου ότι «προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και το σύστημα, βάλαμε τρίτο στόπερ, ειλικρινά δεν το δουλέψαμε πολύ αλλά είμαι ευχαριστημένος, θέλαμε να κλειδώσουμε το παιχνίδι, βάλαμε το τρίτο γκολ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, όταν έχεις αποχή βγαίνει και κούραση. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να ετοιμαστούμε για το επόμενο».

Για το ντέρμπι κορυφής με την Πάφο, είπε «έχω πει στα παιδιά ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν κάνουμε υπολογισμούς, είναι μακρύ το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτά που είδαμε θα τα διορθώσουμε, έχουμε πολλά να διορθώσουμε, να δουλέψουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Από εκεί και πέρα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)