Η αντίδραση των ΑΠΟΕΛιστών μετά τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα-«Ντράπηκε και η ντροπή»

Αντίδραση για τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο μνημόσυνο του Γρίβα, υπήρξε από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι, σε ανάρτησή τους στο Facebook καταφέρονται κατά των οπαδών του Απόλλωνα, με τους οποίους συγκρούστηκαν.

«Ντράπηκε και η ντροπή σε σημείο που που ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους. Τρέμουν τα κόκκαλα του αρχηγού μας απο τις κροτίδες που έριχναν εντός του κοιμητηρίου», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Προστίθεται ότι «πάμε κάθε χρόνο αντιπροσωπεία 100-150 ατόμων χωρίς όπλα χωρίς κουκούλες με το κεφάλι ψηλά γεμάτοι περηφάνια σαν συνεχιστές του αιωνίου αρχηγού και εκεί βρίσκονταν 20 μονοστεφανοι δικοί τους. Μάλιστα πριν κάποια χρόνια φάγαμε δακρυγόνα για να μην τις φάνε και ξεφτιλίσουν την τελετή μνήμης».

Στην ανάρτηση αναφέρεται περαιτέρω πως «κάποια χαζά ανασφαλή ανθρωπάκια που δεν μπορούν να τσακωθούν με χέρια ούτε με ΑΜΕΑ, θυμήθηκαν ότι πρέπει να καταστρέψουν το μνημόσυνο για να μας δείξουν πως πετάνε τις πέτρες τους, πως ρίχνουν κροτίδες και πυροτεχνήματα. Όποτε τελείωναν οι πέτρες και βρίσκονταν σε θέση να τσακωθουν δεν ήξεραν τι να κάνουν με τα χέρια τους και έτρεχαν άταχτα στο ψάξιμο νέων πετρών».

«Ντρεπόμαστε για αυτούς τόσο πολύ που δεν είναι αξιοι καν να λέγονται αντίπαλοι μας, πόσο μαλλον συνέχεια της ιδεας του παππού μας του Γεωργιου Γριβα Διγενη. Αυτές οι κότες θα σταματησουν να κακαρίζουν σύντομα», καταλήγει η ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής