«Μερικές φορές φαίνεται ότι είμαι κακό παιδί, αλλά είμαι ένας αξιαγάπητος τύπος»

«Ένα πραγματικό ντέρμπι με συναισθήματα. Μας άξιζε η νίκη. Τις προηγούμενες βδομάδες παίζαμε τέλεια αλλά δεν είχαμε την τύχη ή κάποια άλλα πράγματα με το μέρος μας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Εύχομαι τα καλύτερα στον παίκτη του Απόλλωνα που τραυματίστηκε, είδα τα δάκρυα και τα συναισθήματά του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Άρη για την στήριξη», δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Απόλλωνα.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός του Άρη «δεν έχει σημασία αν πιέζεις ψηλά ή πιο πίσω, πρέπει πάντα να γίνεται με ένταση. Ειλικρινά δεν μου αρέσει να μένουμε πίσω, θέλω να πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο και το κάναμε με επιτυχία στο παρελθόν».

Στη συνέχεια είπε ότι «ο Άρης είναι ένας σύλλογος με πολλά χρόνια ιστορίας αλλά τώρα είμαστε στον 2ο χρόνο της νέας εποχής. Εμείς φτιάξαμε αυτές τις προσδοκίες. Εμείς. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι εκεί, όλοι αρχίζουν να μιλάνε. Ο κόσμος το βλέπει σαν μαύρο ή άσπρο, νίκη ή ήττα. Μερικές φορές φαίνεται ότι είμαι κακό παιδί αλλά είμαι ένας αξιαγάπητος τύπος πιστέψτε με. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να έχουμε σεβασμό στις προσπάθειες των παιδιών».

Ερωτηθείς για σχετικά με την έλλειψη νεαρών Κύπριων από τις ομάδες είπε ότι «πάντα στηρίζω τους νεαρούς παίκτες και ειδικά της χώρας όπου εργάζομαι. Είμαι ανοικτός στο να γίνει ένα συμπόσιο με όλους τους προπονητές για να δούμε τι μπορεί να βελτιωθεί. Οι ομάδες δουλεύουν για την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος εδώ λατρεύει το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει τη δική της ακαδημία και θέλουμε να δώσουμε μια πλατφόρμα στους νεαρούς. Μισώ την τεχνολογία, έχω και εγώ μια κορούλα και όταν την βλέπω με το κινητό τρελαίνομαι! Σίγουρα αν μπορώ να κάνω κάτι, είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα