Όλτρα: Έχασα το στοίχημα με Φαράζ και πρέπει να πληρώσω ξανά

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Ισπανός κόουτς, ανέφερε πως «να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησα. Ήταν σημαντική η βοήθεια τους. Είμαι πολύ χαρούμενος και για την εμφάνιση της ομάδας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ανοίξαμε το σκορ νωρίς. Ο ΑΠΟΕΛ σε κάποια σημεία ήταν καλύτερος, αλλά δεν βρήκε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Εμείς είχαμε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να επιτιθόμαστε και να αμυνόμαστε όλοι μαζί. Πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ο προπονητής τους είναι πολύ σοβαρός. Θα το απολαύσουμε σήμερα και μετά θα δούμε το επόμενο ματς».

Σε ερώτηση εάν η ΑΕΚ είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα είπε «όχι είμαστε στην πρώτη θέση. Πριν δύο μήνες ήταν η Πάφος FC πρώτη και εμείς ήμασταν επτά βαθμούς πίσω. Θα έχουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης. Δεν είμαστε το φαβορί. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πετύχαμε δύο γκολ στο ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς και είμαστε οι μόνοι στο πρωτάθλημα που το κάναμε. Στα πλέι οφ θα είναι όλα ντέρμπι. Πάντα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Μέσα μου θεωρώ ότι δεν ήμαστε το πρώτο φαβορί».

Για τον Φαράζ ο τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας ανέφερε ότι «έχασα άλλο ένα στοίχημα με τον Φαράζ μετά το τρίτο σερί του γκολ. Πρέπει να πληρώσω ξανά. Θα πάρει και μια έξτρα μέρα ξεκούραση. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και για όλη την ομάδα. Γκολ είχαμε και από Άλτμαν και από Λόπες και από Τρισκόφσκι και από Γκιούρτσο. Είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα. Αύριο θα μιλήσω με τον Φαράζ αν τελικά αυτό δεν είναι το καλύτερο του σερί σε γκολ».

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»