Σάντης: Στην Ανόρθωση δεν υπάρχουν παρατάξεις, είμαστε όλοι αδέλφια

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Ανδρέας Σάντης. 

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Goal 'N Roll της Cytavision ανέφερε πως «νομίζω ότι τα δεδομένα της Ανόρθωσής ήταν τέτοια που όταν έγινε η επαφή με τον κύριο Πουλλαΐδη να αποχωρήσει ως μεγαλομέτοχος, θεώρησα ήταν υποχρέωση μου αντιλαμβανόμενος τα δεδομένα της χρονικής στιγμής. Δεν είχα αιφνιδιασμό, ξέρω τι σημειώνει Ανόρθωση. Είναι πονάω από όλους. Δεν είναι σαν άλλες ομάδες η Ανόρθωση. Πρεσβεύει πολύ μεγαλύτερα και βαθύτερα ιδεώδη. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Έχω αναδιοργανώσει τις δουλειές μου. Να μπορώ να είμαι εκεί και να αφιερώνω πολλή χρόνο. Έχω μεταφέρει τον εαυτό μου στα γραφεία, είπα ότι αναλαμβάνω με την ομάδα μου την Ανόρθωση και θα κάνουμε όσα μπορούμε για να φέρουμε την Ανόρθωση εκεί που πρέπει. Η Ανόρθωση γεννήθηκε για να μεγαλουργεί. Ξέρω που έχω πάει».

Για τον Πουλλαϊδη ο κ. Σάντης είπε ότι «ευχαριστώ τον κύριο Πουλλαϊδη, το Δ.Σ του Συλλόγου και τους μετόχους. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη. Ο κύριος Πουλλαϊδης είπε ότι θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της περιόδου. Δεν είπε ότι μετά δεν θα στηρίξει. Δεν μπορεί η Ανόρθωση να περιμένει μέχρι τον Μάιο ότι ο κύριος Πουλλαϊδης κάθεται σε ένα γραφείο, πατά ένα κουμπί και τα λεφτά έρχονται. Όλοι μας, και εγώ μέσα, πρέπει να δημιουργήσουμε νέους πόρους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «μας απασχολεί η άμεση ανάκαμψη της ομάδας. Την φετινή χρονιά. Θα παίζουμε στο 2ο γκρουπ και εκεί θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Είμαστε στο κύπελλο και θα παλέψουμε να το πάρουμε για να πάμε και Ευρώπη. Όσο κοντεύει ο Μάιος θα τα δούμε όλα. Η Ανόρθωση είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να κινδυνεύσει. Όσοι αποτελούν την ομάδα το ξέρουν. Δεν πρόκειται να αφήσουμε το παραμικρό στην τύχη. Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα γίνει. Είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Η Ανόρθωση πρέπει να κερδίζει κάθε ματς, αυτό περνούμε και στους παίκτες. Να δίνουν 120%, δεν θα δεχτούμε κάτι λιγότερο. Στην Ανόρθωση δεν υπάρχουν παρατάξεις. Στην Ανόρθωση είμαστε όλοι αδέλφια, έχουμε την ίδια ομάδα αίματος. Η Ανόρθωση είναι υπεράνω όλων. Το εγώ παραμερίζεται. Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνει κάτω από το χαλί. Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Θα λύσουμε τα θέματα. Έχω διαπιστώσει θετική πρόθεση».

Για τις αποζημιώσεις ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε πως «οι αποζημιώσεις είναι ξεκάθαρες. Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, είναι συγκεκριμένη η διαδικασία. Δεν βλέπω την ίδια ζέση σε άλλους καλεσμένους, αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να τις κάνετε παντού».

Για τους επενδυτές στην Κύπρο και εάν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Ανόρθωσης είπε ότι «αν οι επενδυτές έχουν καλές προθέσεις είναι καλοδεχούμενοι. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως οι επενδυτές πάνε σε ομάδες με μικρότερη μάζα κόσμου. Επαναλαμβάνω, ο χρόνος θα μας δείξει αν αυτό είναι προς όφελος. Είναι ευθύνη της ΚΟΠ να μπορέσει να κάνει ελέγχους για να μην δημιουργούνται αθέμητοι ανταγωνισμοί και να μην κινδυνεύει το ποδόσφαιρο. Να σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά, Μας ενδιαφέρει το θέμα επενδυτή αλλά να γίνει σωστά. Έλεγχος για την ποιότητα και τις προθέσεις του. Αυτό θα το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση».  

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου