Κάλεσε τον Αρχηγό Αστυνομίας ο πρόεδρος της Ανόρθωσης για τους χούλιγκαν

Επικοινωνία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, είχε ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης, με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τα έκτροπα που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια και από τις δυο πλευρές. Τέτοιες συμπεριφορές ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό και την ιστορία των δυο ομάδων και οφείλουμε όλοι να τις απομονώσουμε.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης κ. Ανδρέα Σάντης είχε επικοινωνία με τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου, στην οποία κάλεσε το σώμα να πράξει τα δέοντα σε σχέση με τον εντοπισμό των ελάχιστων που με τις ενέργειές του αμαυρώνουν το άθλημα.

Είναι άδικο να αμαυρώνουν οι λίγοι ένα άθλημα που αγαπάμε τόσες χιλιάδες. Είμαστε βέβαιοι πως και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας ουδεμία σχέση έχουν με τα ελάχιστα άτομα που έχουν παραβατικές συμπεριφορές, δεν τους εκφράζουν και θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους και την αποβολή τους από τις κερκίδες.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Ανόρθωση και τον κόσμο της, είναι το «FAMAGUSTA FAMAGUSTA» που δονούσε την ατμόσφαιρα στο τέλος του αγώνα υπενθυμίζοντας σε όλους ποιοι είμαστε, γιατί αγωνιζόμαστε και που θέλουμε να επιστρέψουμε. Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να χαλάσει τις εικόνες αυτές».

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική