Χαρακτήρισε παγίδα το ματς με τον Ακρίτα ο Όλτρα-Τα αγωνιστικά δεδομένα στην ΑΕΚ

Παιχνίδι παγίδα χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ακρίτ, ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ανέφερε πως «για μένα αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, στην Ισπανία τα λέμε παιχνίδια παγίδας. Είναι επικίνδυνα γιατί ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει κάτι, θα τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο και διαθέτει καλούς παίχτες άσχετα με τη βαθμολογία, παίζουν χωρίς πίεση. Για εμάς είναι επικίνδυνο κυρίως πνευματικά λόγω θέσης μας. Ο Ακρίτας μου αρέσει, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι, συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό και δεν περιμένω εύκολο αγώνα. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά, να τα δώσουμε όλα και όπως πάντα θέλουμε τον κόσμο μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «σκέφτομαι τον αυριανό αγώνα και αυτό θέλω να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές μου. Το μυαλό μας είναι στον αυριανό αγώνα, όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί αλλά ο σημαντικότερος αγώνας είναι πάντα ο επόμενος. Η προτεραιότητά μας είναι στον Ακρίτα, μετά το αύριο θα σκεφτούμε το επόμενο. Βλέπουμε παιχνίδι παιχνίδι. Έχουμε πίεση και είναι φυσιολογικό για τον κόσμο μας να θέλει πρωτάθλημα γιατί η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, όλες οι ομάδες όμως είναι υπό πίεση. Παίζουμε συγκεντρωμένα κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Ξέρω ότι ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι και όλοι περιμένουν και θέλουν να ακούσουν ότι θέλω να πάρω πρωτάθλημα αλλά το καλύτερο είναι να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση, δεν λέω μεγάλα λόγια».

Σε ερώτηση εάν σκέφτεται ροτέισον ενόψει των συνεχόμενων αγώνων είπε πως «πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω τους καλύτερους και μετρώ πολλά πράγματα, τον αντίπαλο, τη τακτική της ομάδας. Πάντα προσπαθώ να παίζω με την καλύτερη εντεκάδα. Αύριο θα δούμε την καλύτερη εντεκάδα, παίζω με αυτό το σκεπτικό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ο Όλτρα ανέφερε ότι «ο Άλτμαν, ο Γιάκολις και ο Γκιούρτσο είναι εκτός. Ο Πίριτς έχει κάποιες ενοχλήσεις μάλλον θα μείνει εκτός, ο Άνχελ είναι εντός όμως γιατί είχε ένα τραυματισμό την προηγούμενη βδομάδα. Ο Τρισκόφσκι επέστρεψε. Θα δούμε όμως και με το ιατρικό τιμ για το πόθε θα επιστρέψουν».

Για την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ σημείωσε ότι «υπάρχουν πολλοί λόγοι για να καταλήξουμε ποιοι βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Είναι συγκεκριμένος αριθμός, πρέπει να βρίσκονται Κύπριοι παίχτες, παίχτες από ακαδημίες. Λαμβάνουμε υπόψη ποιοι έχουν κίτρινες, είναι θέμα τακτικής. Όταν έπρεπε να κάνουμε την επιλογή γιατί ήταν διαφορετικά τα δεδομένα, αν έπρεπε να πάρω σήμερα την απόφαση ίσως να άλλαζε».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν