8-8 και... παράταση για πρόεδρο της Λίγκας!

To  Δ.Σ. της Super League συνεδρίασε, αλλά δεν προέκυψε πλειοψηφία για να τεθεί προς συζήτηση το ζήτημα του νέου προέδρου του συνεταιρισμού, που παραμένει "ακέφαλος" τουλάχιστον μέχρι την άλλη Τετάρτη (31/8), όταν και θα συνεδριάσει.
 
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ισόπαλο 8-8, με την ΕΠΟ να παίρνει αποστάσεις και να ψηφίζει "λευκό", προκαλώντας αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θέλησε να αποχωρήσει από την συζήτηση (πείσθηκαν τα μέλη του και επέστρεψαν), καθώς θεωρούσε ότι δεν είχε νόημα η παρουσία του εκεί, αν ήταν να μην γίνει κουβέντα για τον ισχυρό άνδρα της Λίγκας.
 
Πέρα από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήθελαν πάση θυσία να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το νέο πρόεδρο, υπέρ της εκλογής στο σημερινό (23/8) Δ.Σ. ήταν και οι Πλατανιάς, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός. Αυτές οι οκτώ ομάδες αποτέλεσαν το ένα μπλοκ, σπάζοντας ουσιαστικά την κίνηση των "12", που δεν προχωρά "μπετόν αρμέ". Οι Ολυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης ψήφισαν κατά.
 
Βέβαια, χρειάζονταν εννέα ψήφοι για να μπει το θέμα προς συζήτηση, γι' αυτό και μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα. Ο Γιώργος Στράτος τόνισε ότι θα θέσει υποψηφιότητα εκ νέου, όμως με την προϋπόθεση ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία κάποιος μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος ΠΑΕ. Άλλη δεδομένη υποψηφιότητα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Μέχρι τότε, τις αποφάσεις θα τις λαμβάνει η διοικούσα επιτροπή που εκλέχθηκε και αποτελείται από τους Δάρα, Σπανό και Κωστούλα.
 
Εξάλλου, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στον Γιώργο Στράτο για την παραίτησή του και ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε καταδίκη της εκπομπής Δίκης στον ΣΚΑΪ από τη Λίγκα, κάτι όμως που εντέλει δεν συζητήθηκε καθόλου.
 
Πηγή: www.sport24.gr
Photo Credits: Action Images

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας