Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στη Γερμανία ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος!

  24/08/2016 20:16
Στη Γερμανία ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος!
Μετά από όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο επί των ημερών του Γιώργου Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΕΠΟ, πλέον μένει να δούμε αν θα συμβεί και αυτό: η τελευταία εισήγησή του «στέλνει» τον τελικό Κυπέλλου εκτός Ελλάδας!

Στη Γερμανία ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος!

  24/08/2016 20:16
H τελευταία εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, η οποία εγκρίθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης, φέρνει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά σε ένα ακόμη... ανεπανάληπτο γεγονός: να δούμε τον τελικό Κυπέλλου να φιλοξενείται σε γήπεδο του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Γερμανίας!  
 
«Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 (νο 61) ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.
 
Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:
Έκτη φάση / τελικός αγώνας
 
Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας».
Πηγή: sdna.gr
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας