Ξεκίνησε ο χορός των αποχωρήσεων από την ΕΠΟ!

Oi πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση της EΠΟ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Μετά από πρόσκληση της ΕΠΟ παρέστη στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος συνέστησε στους υπόδικους να παραιτηθούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην γνωμοδότησή του ο Αλιβιζάτος σημείωσε: «Παραιτηθείτε, δεν μπορείτε πλέον να μείνετε στο αξίωμα σας. Θα κηρυχθεί όλο το Δ.Σ έκπτωτο». 
 
Θυμίζουμε ότι οι 6 υπόδικοι, που είναι κατηγορούμενοι για την «Κάρτα Υγείας» είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ), Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος) και Νίκος Προύντζος (μέλος).
 
Εκτός προεδρείου Τοπολιάτης, Μαζαράκης! 
Μετά τα λόγια του Αλιβιζάτου άνοιξε ο χορός των αποχωρήσεων στην ΕΠΟ, με τους Τοπολιάτη, Μαζαράκη να αποτελούν παρελθόν από μέλη του προεδρείου! Παραμένουν, βέβαια, μέλη του Δ.Σ από το οποίο θα πρέπει να παραιτηθούν τόσο αυτοί οι δύο, όσο και οι υπόλοιποι τέσσερις που παραπέπονται σε δίκη. 
 
Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης, παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), όπως παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), τον οποίο διαδέχθηκε ο Δαμιανός Γαβριηλίδης. 
 
Επίσης ορίστηκε Γ' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Παππάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση ήταν κενή από τον προηγούμενο Μάιο, όπου είχε παραιτηθεί ο Παναγιώτης Δημητρίου.
Το μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, αφορά την στάση του Γιώργου Γκιρτζίκη και αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα αποφασίσει να αφήσει την καρέκλα του.  
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του