Η παρουσία Μελισσανίδη τρόμαξε την ΕΠΟ!

To  πρωί της Τρίτης είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η συνάντηση των ΠΑΕ με FIFA – UEFA. Εντούτοις η ΕΠΟ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να την αναβάλει και προσπάθησε με αστείες δικαιολογίες να δικαιολογήσει την απόφασή της. 
 
«1.Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016, και 2.Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα», ανέφερε η ομοσπονδία για τους λόγους της ματαίωσης της συνάντησης δίχως να... πείσει κανέναν! 
Όπως αποκάλυψαν, όμως, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή τους «Αποκάλυψη Τώρα» στον ΣΠΟΡ – FM 94,6 ένας από τους λόγους που οδήγησε την ΕΠΟ στην απόφαση της αναβολής ήταν η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει το «παρών» στη συνάντηση. 
 
Ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να είναι εκεί στη συνάντηση των ΠΑΕ με τη FIFA και είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του. Δεν ήταν μία ξαφνική απόφαση, αλλά γνωστή στους περισσότερους και φυσικά στην ΕΠΟ, η οποία τρόμαξε στο ενδεχόμενο να έρθει τετ α τετ μαζί του. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ήθελαν πάση θυσία να το αποφύγουν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που προκάλεσαν τη αναβολή της συνάντησης. Δεν ήταν ο μοναδικός, αλλά η παρουσία του Μελισσανίδη έπαιξε το δικό της (σημαντικό) ρόλο στην απόφαση της ΕΠΟ.
 
Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη