Ροζ φανέλα και αλλαγή στο σήμα της ΑΕΚ!

Το μεσημέρι της Τρίτης (07/09) η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες εμφανίσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η μαύρη φανέλα με τη λεπτή κίτρινη ρίγα "κλέβει" την παράσταση, ενώ η ροζ κερδίσει τις εντυπώσεις ελέω... χρώματος.

Παρ' όλα αυτά, οι νέες εμφανίσεις της Ένωσης έχουν δύο πολύ σημαντικές διαφορές σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Πρώτον, υπάρχει αλλαγή στο σήμα της ομάδας, ενώ στο αριθμό της φανέλας έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες από πρόσφυγες, ως ένδειξη σεβασμού στις "ρίζες" του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Το σήμα με το έμβλημα της ομάδας πάνω στις νέες φανέλες και το… γέμισμα του αριθμού του ποδοσφαιριστή στην πλάτη της μαύρης εμφάνισης αποτελούν δύο ξεχωριστά σημεία στις εφετινές εμφανίσεις της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε και στις δύο φωτό.

Το σήμα της ΑΕΚ και στις τρεις φανέλες της νέας σεζόν έχει γίνει με ειδική παραγγελία και είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Το φέρουν πλέον οι φανέλες των μεγάλων club της Ευρώπης, αλλά λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.

Ως προς τα νούμερα των ποδοσφαιριστών στην πλάτη της μαύρης φανέλας φέρουν συλλεκτικό σχεδιασμό και παραπέμπουν στην προέλευση και ιστορία του συλλόγου. Το «γέμισμα» του αριθμού έχει γίνει με φωτογραφία των προσφύγων, που εγκαταλείπουν τις εστίες τους μετά τη μικρασιατική καταστροφή, και βεβαίως παραπέμπει στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας και ιδρυτών του συλλόγου μας.
 
Η ριγέ που αγαπήσαμε!
Η ΑΕΚ διατηρεί στην τριπλέτα των εφετινών της εμφανίσεων τη ριγέ φανέλα της NIKE, που συνδυάστηκε με την επάνοδο της ομάδας στη Super League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, του πρώτου τροπαίου μετά την επιστροφή της. Αυτό που μέτρησε σε αυτή την απόφαση ήταν η απαίτηση των φιλάθλων μας να παραμείνει και εφέτος στη συλλογή της ομάδας.
 
Η φανέλα διαθέτει:
Ριγωτό κιτρινόμαυρο σχέδιο, που εκπέμπει διαχρονικότητα και παραπέμπει στην ιστορική προέλευση της φανέλας της ΑΕΚ
Το έμβλημα της ομάδας, που φέρει η φανέλα είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση και λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.
Η φανέλα εμπεριέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.
Λιανική τιμή: € 59,90.
Ειδικά σχεδιασμένη από τη NIKE!
Η ολόμαυρη εμφάνιση με τη λεπτή ρίγα είναι σχεδιασμένη από τη ΝΙΚΕ απoκλειστικά για την ΠΑΕ ΑΕΚ, εμπνέει δυναμισμό και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συλλόγου μας.
Η φανέλα διαθέτει:
Το σήμα της ΑΕΚ, που φέρει η φανέλα, είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση και λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.
Τα νούμερα των αθλητών στην πλάτη της φανέλας έχουν συλλεκτικό σχεδιασμό με αναφορές στην ιστορία του συλλόγου μας και παραπέμπουν στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας και ιδρυτών του συλλόγου μας.
Η φανέλα εμπεριέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.
Λιανική τιμή: € 49,90.
 
Σε φούξια χρωματισμό!
Ιδιαίτερη για τα δεδομένα της ΑΕΚ, σε φούξια χρωματισμό, είναι η τρίτη αγωνιστική φανέλα για εφέτος, η οποία θα κυκλοφορήσει και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.
Η φανέλα διαθέτει:
Το σήμα της ΑΕΚ είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση και λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα. Η φανέλα εμπεριέχει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.
Λιανική τιμή: € 29,90.
 
 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας