Ξέσπασμα Ντεγκρά: «Ο Κούγιας με έδειρε, δεν είμαι στημένος, είναι η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Απίστευτο ξέσπασμα του Ματίας Ντεγκρά. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, υποστήριξε πως ο Αλέξης Κούγιας τον χτύπησε στη φυσούνα, αποκάλυψε τι του είπε ο Αναστασιάδης στα αποδυτήρια, ενώ προκάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, να αποδείξει όσα ισχυρίστηκε γι' αυτόν.
 
«Δεν μπορώ ούτε να μιλήσω. Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου. Έκανα ένα λάθος που με πονάει πάρα πολύ και θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Και με όλα όσα έγιναν μετά δεν το άντεξα. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε κάποια λάθη. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη. Έχω κάνει κάποια λάθη στην καριέρα μου. Ναι, κοστίζουν βαθμούς στις ομάδες μας, χάνουμε εμείς τη θέση μας, όχι, όμως, και να χάσουμε τη δουλειά μας από αυτά. Είμαι σοκαρισμένος».
  
Για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια: «Με τη λήξη του αγώνα κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια. Στη φυσούνα ήταν εκεί και ο πρόεδρος. Με έπιασε από το λαιμό και με έδειρε. Εγώ μετά τον έσπρωξα και τον έριξα κάτω. Ήταν 30 άτομα γύρω γύρω, το έπιασαν και οι κάμερες».
 
Για το τι του είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Μου είπε ότι μετά από αυτό δεν θα παίξω ξανά, δεν θα βρω άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Μου το είπε στα αποδυτήρια».
 
Για τη δήλωση Κούγια στο Metropolis 95.5 ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ήταν στημένος: «Ο κόσμος είναι μικρός στο ποδόσφαιρο. Μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις ποιος είναι βρώμικος και ποιος όχι. Αν έχει αποδείξεις ας τις βγάλει».
 
Για το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα: «Σκέφτομαι να σταματήσω. Είναι κάτι που αγαπάω το ποδόσφαιρο, όμως, δεν έχω ψυχολογία να συνεχίσω. Δεν αντέχω να λέγονται τέτοια πράγματα για το όνομά μου. Έχασα τη δουλειά μου, δύο χρόνια συμβόλαιο, είναι Σεπτέμβριος, δεν μπορώ να βρω ομάδα. Δεν αντέχω τέτοια πράγματα».
 
Για το πώς σκέφτηκε στην επίμαχη φάση: «Δεν έκανα εξαρχής καλό κοντρόλ. Πήγε πολύ δεξιά η μπάλα και αναγκάστηκα να ντριπλάρω τον Περόνε. Περίμενα έναν συμπαίκτη μου για πάσα, δεν είδα κανέναν. Μόλις με πλησίασε ο Περόνε πήγα να την δώσω σε έναν συμπαίκτη μου δίπλα, όμως, η μπάλα πήγε στον Λεοζίνιο. Ήταν μια άσχημη στιγμή».
 
Για το πώς ήρθε το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ: «Από την ομάδα μου ζήτησαν να φύγω, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να μείνω μετά από όλα όσα έγιναν».
 
Κλείνοντας, είπε: «Ο κόσμος που με ξέρει γνωρίζει ότι δεν παίζω ούτε για λεφτά ούτε για κάτι άλλο. Συγγνώμη στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο της ΑΕΛ που έχασε η ομάδα δύο βαθμούς εξαιτίας του λάθους μου. Έχω οικογένεια. Κλαίει ο
πατέρας μου που διαβάζει όλα αυτά που λέγονται. Με ήθελε πάνω από όλα καλό άνθρωπο και μετά καλό ποδοσφαιριστή».
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας