Ντεγκρά: «Ένα λάθος έκανα, δεν είμαι πουλημένος» (ηχητικό)

Σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια και από ορισμένους που μπορεί να τον θεωρούν ακόμη και πουλημένο δήλωσε ο Ματίας Ντεγκρά στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Αργεντινός γκολκίπερ περιέγραψε το επεισόδιο του με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ και πρόσθεσε πως μετά τα όσα έγιναν ήθελε και ο ίδιος να φύγει από την Ελλάδα, παρότι την αγαπά σαν δεύτερη πατρίδα του. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά, ενώ έδειξε να έχει παράπονο από τη στάση του προπονητή της ΑΕΛ, Άγγελου Αναστασιάδη. 

Αναλυτικά, ο Ματίας Ντεγκρά μίλησε στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη για: 

-το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια: «Τελείωσε το παιχνίδι. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και η ομάδα έχασε δύο βαθμούς. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ΑΕΛ. Πήγαινε στα αποδυτήρια και ήταν ο πρόεδρος. Με έπιασε από το λαιμό. Στην αρχή δεν κατάλαβα τίποτα και μετά τον έσπρωξα προς τα πίσω για να σταματήσει. Μου φώναζε πως είμαι πουλημένος και να φύγω από την ομάδα. Κι εγώ μετά από αυτό που έγινε ήθελα να φύγω από την ομάδα». 

-το αν τον στήριξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «(Δεν απαντά). Δεν ξέρω ποιος πήρε την απόφαση να έρθω. Για κάποιο λόγο ήρθα και έπαιξα στον χθεσινό αγώνα». 

-την ψυχολογική του κατάσταση: «Είμαι ακόμη σε σοκ και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν. Αποφάσισα να μιλήσω για να μη λένε διάφορα κακά πράγματα για μένα και το όνομά μου σαν επαγγελματία. Είναι μικρός ο ποδοσφαιρικός κόσμος. 

-για το αν σκέφτεται να κινηθεί νομικά: «Ακόμη δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα. Δεν ξέρω, είμαι ακόμη σοκαρισμένος». 

-το λάθος που έκανε: «Είδα τη φάση δέκα φορές στον υπολογιστή. Το πρώτο λάθος ήταν που έκανα μακρινό κοντρόλ. Μετά προσπάθησα να φύγω από τον Περόνε και να βρω έναν συμπαίκτη. Η πάσα που έκανα στον συμπαίκτη μου ήταν λάθος, έκλεψε ο Λεοζίνιο και σκόραρε. Ήταν ένα σοβαρό λάθος, αλλά ανθρώπινο. Εδώ αν κάνεις κάτι τέτοιο λάθος θεωρείσαι πουλημένος, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο». 

-το αν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Ελλάδα: «Τώρα, θέλω να φύγω. Θέλω να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ. Δεν θέλω να με θυμάται όλη η Ελλάδα από ένα λάθος. Έπαιξα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και δεν θέλω να μείνει αυτή η εικόνα. Έχω πολλούς φίλους εδώ και για μένα η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού