Ο Ολυμπιακός έχει φέτος λιγότερες τελικές από την Κέρκυρα!

To δείγμα πια δεν είναι μικρό. Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη 5 επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια και άλλα 3 στο πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε από την Χάποελ Μπεερ Σεβά δίχως να βάλει γκολ, χρειάστηκε την παράταση για να περάσει το εμπόδιο της Αρούκα και νίκησε με το μίνιμουμ την Γιουνγκ Μπόις με 0-1, χωρίς κι εκεί να εντυπωσιάσει. Από ποδόσφαιρο όμως;
 
Ο... καλομαθημένος οπαδός του Ολυμπιακού βλέπει φέτος την ομάδα του να στερείται δημιουργικότητας, φαντασίας, απρόβλεπτου, αφού ο Ολυμπιακός δείχνει να προβληματίζεται πάρα πολύ απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες.
 
Η τελική σούμα στο παιχνίδι με την Λάρισα, έδειξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν 9 τελικές προσπάθειες (7 προς την εστία), αλλά καμία καθαρή, κλασική φάση. Τα γεμίσματα / σέντρες ήταν εύκολη λεία για την άμυνα της ΑΕΛ, με τον Πάουλο Μπέντο να παρουσιάζει μία ενδεκάδα χωρίς καθαρό «δεκάρι», μολονότι υπάρχουν τρία τέτοια στο ρόστερ (Φορτούνης, Τσόρι Ντομίνγκες, Μάριν)!
 
Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έχει φέτος μόλις 38 τελικές στο φετινό πρωτάθλημα, μολονότι το πρόγραμμα του (Βέροια, Ηρακλής, ΑΕΛ) δεν είχε στα χαρτιά πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας. 
 
Αυτό που κάνει ακόμα πιο χτυπητό το πρόβλημα είναι πως ο Ολυμπιακός έχει λιγότερες τελικές από την νεοφώτιστη Κέρκυρα (39) και απέχει πολύ από τον Παναθηναϊκό (51) και τον ΠΑΟΚ (45) που είναι μέχρι στιγμής οι ομάδες με τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα!
 
Ένα θέμα που καλείται να διαχειριστεί ο Πάουλο Μπέντο, καθώς παραδοσιακά εκτός από τους βαθμούς, ο απαιτητικός κόσμος του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται πολύ και για το καλό ποδόσφαιρο που μέχρι στιγμής δεν βλέπει φέτος από την ομάδα του!
 
Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών