Οι αντίθετες φωνές για την παρουσία Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάρα πολλοί έσπευσαν στον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να τον πείσουν να ανακαλέσει. Ωστόσο, μία μερίδα ανθρώπων επιχειρεί εδώ και καιρό να πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα και παρά λίγο να τα καταφέρει το βράδυ του Σαββάτου (21/11).

Συγκεκριμένα, άτομα από τον οικογενειακό κύκλο και από το εργασιακό περιβάλλον του, πιέζουν τον Γιάννη Αλαφούζο να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνουν στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι η ενασχόληση του με το χώρο, πέραν από τα χρήματα που δαπανά και τα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποσβέσει, έχει κόστος στο κύρος και το πρεστίζ του.

Ο Αλαφούζος ακούει διαρκώς ότι από το ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο χάνει και δεν έχει τίποτα να κερδίσει, μία άποψη την οποία δεν ασπαζόταν έως τώρα, αφού έχει φάει... ένεση με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, είναι γεγονός πως η δράση του παρασκηνίου και η αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλλει το νόμο, τον έχουν κλονίσει.

Για αυτό ναι μεν μετέβαλλε προς το παρόν την απόφαση του να παραιτηθεί, αλλά είναι σίγουρο πως οι φωνές του ευρύτερου περιβάλλοντος του, θα ενταθούν στο άμεσο μέλλον. Πάντως, είναι δεδομένο πως εξίσου ισχυρή επίδραση έχει το προσωπικό στοίχημα του Αλαφούζου να πετύχει τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό...

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες