Τέλος! Διώχνει 5 παίκτες από τον Ολυμπιακό ο Μπέντο!

Ο Πάουλο Μπέντο αποκάλυψε το… κρυφό μυστικό, που μόνο κρυφό δεν ήταν στο Ρέντη!
Ο κόουτς του Ολυμπιακού, είπε και δημόσια πως τον Γενάρη θα μειωθεί το ρόστερ και ότι θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή άλλωστε ο Πορτογάλος έχει περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές, ενώ επιθυμία του είναι να δουλεύει το πολύ με 26!
Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια παράλογη απαίτηση, αλλά για κάτι απολύτως λογικό. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή οφείλεται στα λάθη του καλοκαιριού, στο γεγονός δηλαδή ότι έμειναν όλοι οι παίκτες, ενώ έγιναν και κάποιες κινήσεις… πανικού στο μεταγραφικό παζάρι. Για παράδειγμα, λόγω της… τρέλας που επικρατούσε στο Λιμάνι εκείνη την περίοδο, αποκτήθηκε για αριστερός εξτρέμ ο Μάριν και μόνο εκεί δεν έχει αγωνιστεί. Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή με τέσσερα δεκάρια και στα αριστερά έχει μένει μόνος του να τραβάει κουπί ο Σεμπά. Επίσης, αποκτήθηκε ένας επιθετικός 33 χρονών χωρίς προετοιμασία, που ακόμα δεν έχει βρει την… φόρμα του, αλλά και ένας τρίτος στράικερ με σοβαρό πρόβλημα υγείας!
Για αυτό και ο Μπέντο προανήγγειλε ότι θα γίνουν αποχωρήσεις τον Γενάρη, αλλά και αλλαγές εσωτερικές. Αυτή τη στιγμή άλλωστε δεν υπολογίζονται οι Σιόβας, Μανιάτης, Ζντιέλαρ και Τσιμίκας, ενώ μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει και για το μέλλον των Τσόριν – Μάριν!
Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι στον Ολυμπιακό …δεν έπεσαν από τα σύννεφα μόλις άκουσαν την άποψη του Πορτογάλου κόουτς για το ρόστερ, καθώς ακριβώς το ίδιο ζητούσε και ο Μάρκο Σίλβα! Ωστόσο, ο προκάτοχός του είχε χάσει δύο φορές από την ΑΕΚ σε τρία ματς και για αυτό ήταν σε… δυσμένεια και τελικά την πλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τα λάθη του καλοκαιριού.
Έτσι η ομάδα πήγε ξανά για προετοιμασία με 50 παίκτες και από αυτούς κατέληξε πάλι, στις 31 Αυγούστου να μην υπολογίζονται οι μισοί, ενώ παράλληλα… έτρεχαν και για 10 μεταγραφές. Και όλοι αυτοί, έπρεπε να γίνουν ομάδα από τον Σεπτέμβρη. Αυτό ζήτησε να κοπεί ο Σίλβα, επειδή λόγω των Προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο, ωστόσο η άποψη του δεν… πέρασε.
Γι’ αυτό και φτάσαμε ξανά στην… μείωση του ρόστερ, η οποία μοιάζει υποχρεωτική. Δεν γίνεται να δουλέψει έτσι ο Ολυμπιακός και ο Μπέντο το γνωρίζει πλέον πολύ καλά!
Πηγή: sportdog.gr  

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες