Νίκη με 3-1 ο Λεβαδειακός, άφησε εκτός τον Πανσερραϊκό

Μια ομάδα υπήρχε στη Λιβαδειά κι αυτή ήταν ο Λεβαδειακός, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 3-1 χάρη στα γκολ των Παππά, Ουόν και Γιακουμάκη - μείωσε για τους φιλουξενούμενους ο Κάκκο - πέρασαν στην πρώτη θέση (Πανιώνιος και Κισσαμικός έχουν ένα ματς λιγότερο) κι απέκλεισαν τον Πανσερραϊκό από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ λίγα δευτερόλεπτα (58'') μετά την έναρξη της αναμέτρησης στη Λιβαδειά. Ο Παππάς, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Βασιλείου έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ντουπρέ.
Στο 12ο λεπτό, ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του όταν ο Μάντζιος έδωσε στον Γιακουμάκη, αλλά το πλασέ του δεύτερου μέσα από την περιοχή δεν ήταν αρκετά καλό.
Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο επόμενο λεπτό (13ο). Ο Ζεζίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα μετά τις κόντρες έφθασε στον Ουόν κι αυτός με σουτ από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0.
Χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά στο ματς για να κάνει αισθητή την παρουσίας της, η ομάδα των Σερρών. Ο Κάκκο έκανε το σουτ, ο Μοσχονάς απέκρουσε, ο Κάνουλας πήρε το ριμπάουντ, επιχείρησε ένα ακόμη σουτ και ο τερματοφύλακας των Βοιωτών απομάκρυνε σε κόρνερ.
Στο 39', ο Βαγγέλης Μάντζιος επιχείρησε τη σέντρα-σουτ, αλλά ο Μεντί δεν κατάφερε να βάλει το πόδι του στην πορεία της μπάλας για να δώσει σε αυτή τροχιά κι ώθηση προς τα δίχτυα.
Με τον Πανσερραϊκό να μοιάζει παραδομένος στη μοίρα του ματς, το 3-0 ήρθε στο 41ο λεπτό. Ο Τόπι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η έξοδος του Ντουπρέ ήταν άστοχη και ο Γιακουμάκης το εκμεταλλεύτηκε για να στείλει με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο κι ο Πανσερραϊκός κατόρθωσε να μειώσει στο 66ο λεπτό. Ο Κάκκο έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Μοσχονάς, αλλά ο ίδιος παίκτης του Πανσερραϊκού πήρε το ριμπάουντ και με νέο πλασέ σκόραρε για το 3-1.
Στο 83ο λεπτό, ο Πανσερραϊκός απείλησε ξανά. Ο Κάκκο έδωσε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μαφουτά, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μοσχονάς μπλόκαρε. Τρία λεπτά αργότερα (86'), ο Μιλιάζες επιχείρησε ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος (60' Σένκα), Βασιλείου (73' λ. τρ. Καψάσκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν (61' Μιλιάζες), Παππάς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης (46' Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης (69' Μαφουτά), Τσιμίκας (57' Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας
 
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)
 
Η βαθμολογία
(8ος όμιλος)
Λεβαδειακός 4 (3-1)
Κισσαμικός 3 (2-0)*
Πανιώνιος 1 (0-0)*
Πανσερραϊκός 0 (1-5)
 
*Κισσαμικός και Πανιώνιος έχουν ένα ματς λιγότερο. Η προγραμματισμένη μεταξύ τους αναμέτρηση δεν διεξήχθη την Τετάρτη λόγω σφοδρής κακοκαιρίας στα Χανιά.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»