Η πρώτη μεγάλη νίκη του Γκώνια, η Καλλιθέα 1-0 τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος προερχόταν από τη σπουδαία ανατροπή επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά λίγες μέρες μετά, την Πέμπτη (1/12), προσγειώθηκε ανώμαλα στο Ελ Πάσο. Η Καλλιθέα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 55' ο Σταματάκος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 12ο λεπτό με το σουτ του Σταματάκου μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε στον Ζησόπουλο και πέρασε κόρνερ. Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 0-1 στο 19', όταν ο Ντούνης έδωσε τη μπάλα άθελά του στον Γροντή, ο οποίος νικήθηκε από θέση τετ α τετ. Η δεύτερ μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 27'. Ο Παπαδόπουλος πέρασε στον Γροντή, αυτός πέρασε τον Ντούνη, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η Καλλιθέα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ορισμένα επιπόλαια λάθη έδιναν την δυκαιρία στους Περιστεριώτες να απειλούν.
Με την έναρξη του δεύτερου μισού η Καλλιθέα σπατάλησε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Παπαδόπουλος, κεφαλιά - ψαράκι του Σταματάκου, δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα. Βλέποντας την ομάδα του να μην αποδίδει στον επιθυμητό βαθμό, ο Γιώργος Κορακάκης αποφάσισε να ρίξει στο ματς βασικούς παίκτες. Μέσα ο Ουμπίντες, μέσα ο Στόιτσεφ, αλλά το... κακό έγινε, στο 55'. Ο Σταματάκος σούταρε με το αριστερό από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου.
Στο 61' πέρασε στον αγώνα και ο Τόνσο, ο οποίος απείλησε στο 70' και στο 73', αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντούνη. Ούτε ο Στόιτσεφ (65') τα κατάφερε, ούτε ο Γκουγκούδης στο 89'. Η Καλλιθέα αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να κρατήσει την πολύ σπουδαία νίκη.
 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (85' Λεβέντης), Μουκτάρης (83' λ. τρ. Συριόπουλος), Γκίνη, Σταματάκος, Γουόρντεν (88' Σμυρλής), Τσίπρας, Μπέλης, Σταμόπουλος, Μάκο, Πάτας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης, Νάτσος, Γροντής (61' Τόνσο), Κεϊτά (53' Ουμπίντες), Μπρίτο (53' Στόιτσεφ), Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας)
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη